tiistai 30. elokuuta 2011

Robur Cup I ja II

Huom.
päivitetty kerralla suuri liuta blogauksia, joten ne on selvyyden vuoksi ajoitettu tapahtumapäivälle/seuraavalle päivälle selkeyden vuoksi. Nyt (4.9.) lisätty:

Robur Cup I ja II 
Tervakoski KV 
kasvattajapäivillä  
taipumuskoe Marttilassa 
Heinola K  
Valkeakoski K
Kittamaan vesurisakki ja vesikoiria


Seuramme järjestää kolmen kerran Robur Cup nimellä kulkevat epäviralliset agilitykilpailut, joihin lähdimme Ännien kanssa testailemaan taitoja.

 
ma 22.8.
Neva starttasi medimölleissä, rata ei ollut helpoimmasta päästä. Yllätti positiivisesti tekemällä hienosti kontaktit myös kisatilanteessa - myös kerran ylimääräisesti karatessaan A:lle, mutta kadoten välillä taas ohjauksesta kuin pieru saharaan. Toisella suorituskerralla homma meni nappiin ja saimme ratavirheettömän tuloksen, joka riitti medimöllien voittoon!

 
Neva medimöllien radalla 22.8. x2 videosta suuri kiitos empulle!
 
Taivaalla välkehti ja salamoi aika hurjasti, mitä seurasi luonnollisesti järisyttävä jyrinä, mitä Neva hiukan jännäsi. Maximöllien loppupuolella taivas repesi ja minikisaavien rataantutustumisen ja suorituksien aikana satoi kaatamalla. Välillä ukkostikin oikein kivasti. Maxikisaavien rt aikana satoi edelleen, mutta pahin kuuro oli mennyt ohi ja suorituksen aikana satoi enään vähän. Molemmilta kerroilta tuli hylly.

 
Autokin oli saanut vähän vettä sisälle, kun olin jättänyt ikkunan rakoselleen kisapaikalle saavuttuani, erittäin jees. Tavaroita pakatessa sade oli lakannut, mutta kun ilmokamat olivat mun autossa ja pääsin ajamaan kotiapäin sade alkoi uudelleen. Kyllä osasin arvostaa autokatosta, enemmän tai vähemmän märkiä tavaroita purkaessani, kuunnellessani samalla kaatosateen ääntä.

 

 
ti 30.8.
Neva pöhköili tuttuun tapaan ensimmäisen radan, mutta toisen radan meni hienosti, viimeisestä hypystä tuli ohitse, mistä harmittava 5vp, oma moka, kun en ollut tarkkana - edellisellä kierroksella Neva irtosi loppusuoralle hienosti. Heitettiin myös vitsillä Annina juoksemaan Nevan kanssa yksi rata vain yhden koirakon ollessa Nevan suoritusten välissä. Alkuun Neva lähtikin ihan mukavasti, mutta yhtäkkiä Neva pisti shown pystyyn ja sinkoili pitkin rataa ihan omilla kuvioilla, lopulta tullen pois radalta suoraan mun luo.
Toisen kierroksen suorituksella Neva sijoittui 3.

 
kuvasta kiitos I-HAH -tiimiläiselle

 
Nerolle olin kerrankin varannut vain yhden startin, kun toinen yritys yleensä kaatui samoihin virheisiin kuin edellinenkin. Nyt olin möhlännyt totaalisesti yhden putkesta ulostulon, josta oli tarkoitus päätyä kepeille ja olin sivuttanut totaalisesti yhden päivänselvän ansan: putkesta ei näy kepit, mutta oikein kivasti yksi hyppy. Loppu sujui puhtaasti ja kontakteihin olin älyttömän tyytyväinen, näitä virallisissakin! Pakkohan se oli hakea toinen startti vielä.. Toiselta radalta tuli 10vp, kun lähdin kakkosesteeltä liian nopeasti liikkeelle, kun tarkoitus oli vetää Nero hypyn yli, vaan nedinkin sitten nätisti ohi. Toista 5 en muista, mutta nyt sujui kepeille vientikin nätisti, samoin kontaktit ja lopun puomilta kauempaan päähän mutkaputkea, kun viimeinen hyppy oli kutkuttavasti suoraan putken vieressä ja puomilta tullessa houkuttimena. Sen sijaan meinasin itse törmätä viimeiseen hyppyyn tullessa maaliin toiselta puolelta kuin ensimmäisellä kerralla. hups.

 
Ja arvatkaa mitä. Kyllä. Taas satoi. Kaatamalla.
Viimeistä osakilpailua odotellessa.

Ei kommentteja: