sunnuntai 28. elokuuta 2011

Tervakoski KV

Nevan tämän syksyn viimeinen näyttely oli kansainvälinen näyttely Tervakoskella. Olin luvannut ajaa turkin pian näyttelyn jälkeen. Perroja oli ilmoitettu Tapio Eerolalle 10, 4 pentua, 2 urosta ja 4 narttua. Nevaa vastassa oli avoimessa Gotcha Halloween "Iines". Molemmille ERI, Eerola sijoitti Nevan ensimmäiseksi ja antoi SA:n, jes! Neva liikkui ja käyttäytyi todella hyvin, mikä oli itsessään jo ihan huippu juttu.

© Anu Pullinen-Kokkonen

© Anu Pullinen-Kokkonen
Junnunarttusisaruksista toinen oli saanut SA:n ja kisasi meitä vastaan PN-kehässä. Ravikierroksen jälkeen Eerola sijoitti Nevan ensimmäiseksi! Neva sai näinollen parhaana narttuna kolmannen SERTinsä, ensimmäisen CACIBinsa ja valioitui.

© Anu Pullinen-Kokkonen

ROP-kehässä vastassa oli ainoa ERI:n ja SA:n saanut uros, valioluokassa esiintynyt Zorrazo Zeus "TicTac". Eerola oli tehnyt päätöksensä taas nopeasti ja sijoitti menestyksekkään TicTacin ROPiksi. Neva oli hienosti VSP.

© Anu Pullinen-Kokkonen
Uunituore VSP

Palkintopisteeltä tuli mukaan pokaali ja ruusuke - jos toinenkin, ainoastaan CACIB -ruusuke jäi uupuman. Kennel Hurlumhein väestä saatiin ystävällisesti kuvaaja nappaamaan Nevasta palkintokuva. Suurkiitokset!

 
© Anu Pullinen-Kokkonen

tuomari Tapio Eerola
2v. Erittäin hyvä tyyppi. Vahva hyvä pää. Jo liian liioitellun lyhyt kuono. Voimakas rintakehä. Tasapainoiset kulmaukset. Liikkuu hyvin.
ERI, SA, AVK1, PN1, SERT, CACIB, FI MVA

© Anu Pullinen-Kokkonen

Yhteispotretti
Kiitos Marille hienosta tytöstä!

Ei kommentteja: