sunnuntai 21. elokuuta 2011

Heinola K

Reissattiin 21.8. Nevan kanssa Heinolan näytelmiin. Olin ilmeisesti unohtanut näyttelyremmit keittiön pöydälle ja täytyi ostaa uusi. Löysinkin hiukan leveämmän ja lyhyemmän kivan remmin, sitä ei tarvinnut taitella juuri yhtään nyrkin sisään. Paikalle saatiin pieni kannistusjoukko sukulaisista ja sukuloimassa olleesta äidistä. Melkein samalla porukalla oltiin Heinolassa 2007, kun kisailin vielä JH ja sain lajsta ainoan virallisen sijoitukseni, heh!
Narttuja oli taas ilmoitettu iso liuta, avoimessakin oli 4. Yhteensä ilmoitettuja koiria oli 12.
Jännitti hiukan, että miten Neva meinaa tällä kertaa käyttäytyä, tuomari Hannele Jokisilta ei niinkään aiheuttanut epäilystä, mutta harjoitusarvostelija sen sijaan hiukan. Epäilys oli kuitenkin aiheeton ja Neva antoi molempien tutkia rauhassa. Neva myös liikkui paljon paremmin ja reippaammin kuin Valkeakoskella. Neva sai ERIn ja sijoittui avoimen luokan toiseksi saaden SA:n.
PN-kehässä Neva sijoittui toiseksi saaden VASERTin, heti avoimen luokan voittajan April de Sinkovicin taakse, joka valioitui, onnea!

© A. Ketonen

© A. Ketonen, AVK2

 
tuomari Hannele Jokisilta
Erinom. tyyppi. Voimakas hyvä nartun pää. Riittävästi levey. edestä ja takaa. Hyvä luusto. Riittävä eturinta. Voimakas oikean mallinen runko. Hyvä karva. Hyvä luonne. Hyvät Sivuliikkeet, hieman kapea takaa ja leveä edestä.
x rodunomainen lähestyttäessä
ERI, AVK2, SA, PN2, VASERT

Ei kommentteja: