lauantai 27. elokuuta 2011

kasvattajapäivillä

Sain pyynnon tulla vetämään rally-tokoa ja kiva koirakansalainen -testiä Mahottoman ja Green Perry'sin yhteisille kasvattajapäiville. Arvostelijaparikseni oli lupautunut pikku perrotyttö Pitan emäntä Ella, joka poimittiin aamupäivällä reitin varrelta kyytiin.

Aurinkoinen sää suosi ja päivä meni rattoisasti. KKK -testissä vierähtikin lähestulkoon koko päivä ja rally-toko jäikin vetämättä. Sen sijaan saatiin joukko uusia kivoja koirakansalaisia ja tuli nähtyä monta kivaa parsonia ja muutama perro.

Sekä Nero, että Neva pääsivät kokeilemaan makkaranahmintakisaa. Nerolle homman juju oli tutumpi, kun Neva keskittyi enemmän rauhalliseen pureskeluun.

Illalla Nero kävi popsimassa salaa melkein kaikki jämämakkaranpalat suoraan trimmipöydän päällä olevasta kannellisesta  rasiasta.. Oli siinä herran mahalla kokoa.. Eikä ilmeisesti ollut edes kovin huonovointinen ihme kyllä.

Jäimme Mahottoman Annelle yöksi, kerta paikka oli niin lähellä seuraavan päivän näyttelypaikkaa, Tervakoskea. Kiitos Annelle yösijasta ja molemmille kutsusta ja luottamushommasta!

Ei kommentteja: