perjantai 27. elokuuta 2010

PantaprojektiPantarojekti alkoi varmaan vuosi sitten ajatustasolla tökkiä ohimoon. Siinä sitten aina välillä tuli pitkin vuotta eksyttyä verkkokauppoja, pannantekotarvikkeita etsien, vertaillen ja tutkiskellen.
Hovilasin liikkeellä hengatessa tuli kierreltyä myös Hakaniemen hallia muutenkin ja kuolattua Punainen lanka -liikkeen nauhavalikoimia. Snak-snak sanoivat sakset, kling sanoi kassa, fläp-fläp räpyttelivät setelit ja murnausk murahti lompakko. Motonetistä tuli hankittua pari d-lenkkiä, turhan isoja. Tikatasta muutama metri nylon- tai polypropeeninauhaa.Toukokuussa lähti tilaus Antassulle, josta tuli mukavan kokoinen paketti nahkaa, fleeceä, metalli- ja muoviosia sekä muuta tilpehööriä. Heinäkuun loppupuolella tiimarista löytyi viiden nauhan paketti.
elokuun puolessavälissä järkätyn rally-tokokisan jälkeen Ullan kanssa tuli juteltua itse tehdyistä pannoista ja Ullalta löytyi myös osoite englantilaiseen nettikauppaan, jolta löytyy laaja valikoima nauhoja.Tiistaiyönä ompelukone kaivettiin esiin ja ensimmäinen panta valmistui muuteman mutkan kautta. Vuorokauden vaihtumisen jälkeen ei oltu aivan skarpeimmillaan, joten panta tosissaan oli harjoituskappale, mallit näyttivät vähintäänkin tympääntyneiltä ja kuvista tuli onnettomia. Alkaen salamasta joka vääristi nauhan värit.Neva varasti pannan ja vaikutti kovin tyytyväiseltä itseensä. Vaihtotavaraa ei löytynyt paljoa, mutta lankakerä neidille kelpasi. Keräkin saatiin pelastettua myöhemmin ja on yhä käyttökelpoinen.
Keskiviikkona koekäytettiin pantaa ja tietysti esiteltiin sitä kaikille kiinnostuneille - tai vähemmän kiinnostuneille. ja jatkoa on luvassa..

Ei kommentteja: