torstai 8. lokakuuta 2009

Nero tottistelee. (ja muita elämän hilpeitä tosiasioita)


Neron kanssa tarmo on suunnattu agilityyn, mutta tottistakin on käyty vääntämässä. Agitreenien jälkeen käytiin Claudian ja Tuikun kanssa ottamassa myöhäisillan paikallaanmakuut, Nero pysyi tosi kivasti minuutin, jonka jälkeen sai puolikkaan iltasapuskan.
Sovittiin, että tulen seuraavana päivänä Claudian ja Saran mukaan treenailemaan taas. Kiitos kun huolitte! Klo 11 treenit eivät vaan menneet ihan niinkuin oli suunniteltu, satoi satoi ja satoi! No, liikkeestä seisomiset saatiin tehtyä, hiukan seuraamista ja Nero sai yksin ottaa paikallaanmakuuta. Ensimmäisestä paikallaanmakuusta Nero karkasi.. Toisessa pysyi loistavasti, vaikka satoi, maa oli märkä ja emäntäkin mokoma vetäytyi sateensuojaan! Hurrja palkka ja kotimatkalle.
Märkä duo löysi sitten kotoa pienen kakkimonsterin, jota äiti oli paennut yläkertaan. n. 50min reipas siivoustalkoo ja kahden uitetun koiran (emäntä ja se oikea karvaturilas) ja yhden kakkipennun pesu.
Anna kävi myös jalkakontrollissa. Jalka on ok, rako on 1mm normaalia suurempi, mutta jalka toimii, liikkuu hyvin ja taipuu normaalisti. Toisenlainen operaatio olisi jäykistänyt ja lukinnut sen. Hauska puoli onkin se, että parinkymmenen vuoden päästä ollaankin sitten taas vastaanotolla nivelrikon kanssa.. oivoi.
Neron kanssa saatetaan lähteä taas ALOttelemaan marraskuussa, katotaan, kestääkö kantti.

Ei kommentteja: