sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Erkkarissa

Kotiuduttiin Neron kanssa erkkarista hetki sitten. Aamulla lähdettiin ajelemaan Anninan ja Kaukon kanssa hiukan ennen seitsemää ja poimittiin Katja matkanvarrelta kyytiin.

Vaikka ERIä jaettiinkin ihan hyvin, ei se ollut itsestäänselvyys, EH:ta ja ainakin yksi H irtosi. Sekä kaksi HYLsyä.
Ajattelin, että joo, kyllä täällä saa olla tyytyväinen jos EH saadaan. Kyllä ilahduin kun vaaleanpunainen nauha lätkäistiin käteen.
Kun AVO uroksissa oli 5 ERIn saanutta, tuli fiilis, et ei se sinne AVK sijoille riitä, niin kappas.. Tuomari valitsi ensimmäiset 3 jatkoon ripeästi, mutta tiirasi pitkään ja hartaasti mustia poikia, Neroa ja Romia, kumman ottaa jatkoon. Kaukon kanssa viimevuonna SERTistä kilpaillut Romi del Alto Norte (tämän taiston Kauko voitti ja saavutti FI MVA arvon) joutui tyytymään ERI:in ja Nero pääsi taistelemaan vielä luokkasijoituksista.


AVK4 sieltä tippui, aika poika tuo Nero :) Koskaan PU -sijoille yltänyt tai SERTiä tai VASERTiä ei ole Nero saanut, mutta tänään jäi taakse Romi (jolla useampi VASERT, sekä yksi VA-CACIB) sekä Zorrazo Zorio, Hippo (jolla SERT ja useampi VASERT).


PU-kehään päästiin tosiaan pyörähtämään ja esiinnyttiin oikein mallikaasti loppuun asti, vaikka oli tiedossa, ettei meillä ollut mitään mahdollisuuksia enään pärjätä. Kauko nappasi ERIn, mutta ensimmäistä kertaa valioluokassa oleva jätkä sai tyytyä katselemaan, kun toiset kovatasoiset valiourokset veivät luokkasijoitukset.


Eipä mitään uutta arvostelussa, tarkka tuomari kokeili ja tunnusteli pitkään ja hartaasti. Selkää paineli aika voimakkaasti ja osa koirista joutui mitan alle. Käsittelemättömiä, näpsittyjä kuvia uroksista. Nerosta otetut kuvat ja muutemat muut © Annina Kukkohovi

Käännöspalvelun sanelema käännös, jonka Anna kirjasi parhaan taitonsa mukaan..

tuomari: Juan Carlos Mora Carrazo, Espanja
AVO-ERI, AVK4 Yleisvaikutelmaltaan oikea, oikeantyyppinen. Hieman neliömäinen. Oikea pää, oikea selkälinja, oikea hännänkiinitys ja oikeat suorat etu- ja takaraajat, oikeanlaiset liikkeet.

Nerosta käytiin myös ottamssa verinäyte kilpirauhasarvoja varten, T4/TSH ja nyt myös TGAA.

PU-kehässä

3 kommenttia:

päivi kirjoitti...

terve!
tuolta vesikoirafoorumin kautta jostain kumman syystä harhauduin kotisivuillenne ja siellä oli kuvagalleriassa kuvia karviasta, tosin ne eivät auenneet:) alkoi häiritsemään että oliko ne siis täällä otettu? niin me asumme siis karviassa:)harmi etteivät kuvat auenneet mikäli täällä olette vierailleet olisi ollut hauska nähdä perrokuvia karviasta!
terveisin Päivi ja portugeesit

Anna kirjoitti...

Moi. Olenkin joskus eksynyt teidänkin sivuillenne :)

Kuvat eivät näy, koska olivat geocitiesin palvelimella, joka siis lopetti. Kuvia ei ole ehditty siirtää omalle palvelimelle. Kunhan se ehditään tehdä, niin sitten näkyy taas.

Meillä on siis sukutila Sarvelan suunnalla jossa oleskellaan pääasiassa kesäisin. :)
p.s.

Johanna kirjoitti...

Wau! Onnea ja paljon rapsutuksia Nerolle ja Nevalle myös. Oli varmasti jännittävä päivä. Hyviä kuvia:)