tiistai 20. syyskuuta 2011

I-HAH seuramestaruudet

I-HAH:n seuramestaruudet ratkottiin 16.9. Allekirjoittanut säntäili tavaroiden, ohjeistamisen ja kaiken muunkin kanssa, vielä kun oli ainoa kilpailutoimikuntalainen (eli asiasta kartalla oleva) paikalla, 3 päätä ja 6 kättä olisi kiva. Kisat saatiin kuitenkin reippaalla yhteispelillä pystyyn ja työvuoroja sumplittua.

Medimölleihin pääsi jo itse kisailemaan ja Nevan kanssa otettiin kaksi starttia. Ensimmäiseltä radalta tuli 0vp, toinen meni säätämiseksi paikoitellen. Neiti ei myöskään olisi halunnut painaa pyllyä maahan, vaan jänskäsi suolapatsaana, ressu. Pönttö ohjaaja.

sählikirata. Neva

Välissä takaisin töihin ja jouduimpa tuomaroimaan mini- ja medikisaavat. Päivän toisena tuomarina toimi Alexandra Lappalainen, joka suunnitteli molemmat radat.

Neron kanssa päästiin starttaamaan vasta illan pimettyä, rata oli melko suoraa menoa, joten Nero pääsi etenemään vähän kauempana ohjaajasta, paketti pysyi kivasti kasassa ja paremmalta radalta tuli tulokseksi 0vp.

Kivoja ratoja näkyi illan aikana paljon ja mestarit saatiin ratkottua. Medimölleissä tuli lopulta vain kaksi 0-tulosta, molemmat perroille. Allekirjoittaneen kesäkaudella kouluttama Salla ja Nella-perro kiituroivat ensimmäisiksi ja toisen nollan oli tehnyt Neva! 

Maksikisaavissa Nerolle tulokseksi -11,91, millä selvittiin toiseksi, ihan perässä kolmannelle sijalle tulivat Emppu ja Noki-perro tuloksella -11,59, hui!


medimöllit. Nella 1. ja Neva 2.! © I-HAH

maxikisaavat Nero 2. ja Noki 3.! © I-HAH


 maxikisaavien hopea ja medimöllien hopea!

seuraavana päivänä odotti Nevan debyytti virallisissa luokissa, tähän oli hyvä päättää mölliura.

Ei kommentteja: