tiistai 3. tammikuuta 2012

Uimassa

Loppusyksystä kuului jännittäviä uutisia, kun istuskeltiin kavereiden kanssa Purinalla agikisoissa. Helsinkiin avataan koirauimala. Tieto kulki seinältä seinälle facebookissa. Kaivoimme Anninan kanssa kilvan kännykät esille ja molemmat alkoivat etsiä uimalasta tietoja. Allekirjoittanut taisi mutista jotain tämän suuntaista "Ei per***e! Sehän tulee ihan meidän viereen! Joo, joo, tohon Itäväylän viereen paloaseman lähelle!" Ja valmistumistahan seurattiin kuin kuuta nousevaa.
http://www.koirauimala.fi/

Lopulta kun paikka valmistui ja uintivuorojen varaukset alkoivat homma jotenkin jäi. Kävi kuitenkin niin, että pääsimme, Taran tuuraajaksi puolen päivän varoitusajalla, Jaden ja Viivin kanssa uimaan. Neva lähti siis tyttöporukan vahvistukseksi ja pitkän pähkäilyn ja yhden vahinkoputoamisen ja kahden avustetun vahingon jälkeen tyttö hoksasi jutun juonen ja lähti yhä innokkaammin uimaan pallon perään.
Seuraava reissukin järkkääntyi nopeasti, kun emäntä varasi pojille oman vuoron, kun löytyi yhteinen sopiva aika Anninallekin. Nero ja Kaukokin pääsivät sitten polskimaan. Kauko ei välittänyt rampista tuon taivaallista, kaikki sivut olivat ihan hyviä loiskauttaa veteen. Nerolla oli hyvin samanlaiset tuumailut käynnissä kuin Nevalla. Lopulta Nero hiffasi rampin ja tajusi kulkea siitä veteen ja ylös, johan alkoi uiminenkin maittaa, kun sinne veteen asti pääsi.

loput uintikuvat löytyvät täältä,
tyttöjen kuvat
poikien kuvat


Tyttöjen vuoro 27.12.2011

Pääsisköhän tästä.. plumps

Viivi, Jade ja Neva.

Maaniset uimarit käyttävät kyynärpäätaktiikkaa parhaasta ramppipaikasta, Nevaa vielä vähän hirvittää.
Kyllä kelpaa noutaa palloa.

Pääseehän se Nevakin vauhtiin! Ba-anzai!

Splosh!

Poikien vuoro 30.12.2011

etsi kuvasta Kauko

Jaa, tästäkö pitäisi mennä vai?

läpsyti läpsyti, höh, ei se tule lähemmäksi..

..kai se on sitten vain pakko..

..lähteä uimaan!

Hui kauhistus! Älä tuu viemään mun palloa!Kaukon tyylinnäyte

Ei kommentteja: