maanantai 2. tammikuuta 2012

Haluatko päivittää kuvat? Kyllä.

Jotkut asiat muuttuvat, toiset eivät.
Jakis? Ei ole muuttunut vuosien saatossa, siellä käydään lenkkeilemässä yhä epäsäännöllisen säännöllisesti erilaisilla kokoonpanoilla.

Vuodenaika muuttuu, kasvillisuus punkeaa vehreänä esiin ja syksyllä lakaistuu, yksi asia kuitenkin on lähes varmaa vuodenajasta riippumatta. Kesäisin emäntä kastuu. Keväisinkin emäntä kastuu. Syksyisin emäntä taatusti kastuu. Talvisin? Vaihtelevasti. Kesäisin uidaan ja kastellaan emäntä, keväisin on märkää ja syksyisin on todella märkää. Mokoma suoalue! Talvisin yleensä selviää kuivana kotiin, ellei a) kaadu b) ole samanlainen talvi kuin nyt.
Uusi vuosi aloitettiin tietysti jakistelun merkeissä ja nyt oli peräti jäistä, kun kaksi viime viikkoa on mennyt taiteillessa jättimäisten lätäköiden yli. Parhaan tekniikan tosin esitti Anu: kaadu jo autolla, niin ei tartte enää varoa lenkillä. Vaihtoehtoisesti menetä tasapainosi sillä tietyllä kannolla, jonka aina uskot vievän jalat alta, mutta tälläkin kertaa selvisit yli.

Nyt piti viimeinkin "päivittää" yhden suosikkikuvausreissuni kuvat. Syksyisellä poseeraustuokiolla oltiin lokakuussa 2009, Nerolla oli ikää 5v 7kk ja Nevalla 10 vkoa. Reissusta on siis aikaa jo tovi ja Neva on kasvanut, no hiukan. Nyt ikää on 7v 10kk ja 2v 5kk.


11.10.2009 pikku-Neva ja iso Nero-ukki
miten toiset onkin onnistuneet olemaan noin nätisti!? ♥

1.1.2012 ei-enään-niin-pieni Neva ja Nero
Nerolla on astetta synkempi ilme.

Yksi asia mikä ei ole muuttunut lienee se, että Neva on edelleen vähän ällö ja rasittava. Ei tokikaan samalla tavalla, mutta kyllä ukkia edelleen viedään kuin pässiä narussa - ja sekös ukkoa harmittaa! Luulisi Neron saavan moisesta harmaita karvoja, mutta ei. Nero on säilyttänyt espanjalaisen charminsa ja värinsä, toisin kuin neiti joka on alkanut vaaleta melko samaan tapaan kuin emänsä.  

Nero pähkäili josko korokkeella olis turvassa pikkunaskalilta..

Ei miestä  paljoa naurata kahta vuotta myöhemminkään.

Nevahan näytti jo pentuna olevansa pieni mutta sisukas sille päälle sattuessaan. Emäntää ja apukäsiparia hirvitti, kun neiti ponkaisi korokkeelta alas, mutta pienellä oli vain hauskaa. Matkaa maahan on n.40cm.

Sujuu se pomppaaminen vanhempanakin tuumaa Neva.

Ei kommentteja: