lauantai 24. joulukuuta 2011

Hyvää Joulua!

Hyvää Joulua kaikille blogin kävijöille!


Kuvia tuli näpsittyä erinäinen määrä, ulkona, että sisällä. Paljon karsiutui pois, mutta korttikuva saatiin kuitenkin napatuksi. Nero-ukistahan Neva on edelleen vähän, no, ällö. Nykyään kuitenkin sovitaan jo ihan vierekkäin istumaan ja Nevakin malttaa pysyä paikallaan. Vertaapa näitä kahta kuvaa, näissä nökötetään aika patsaina. Kummallakin on kyllä hyvin oman perusluonteensa ja -olemuksensa näköinen ilme.Koirat saivat Ikea hiiret, sekä kuukauden pakkauksen dentastixejä. Emäntä tyytyi kokkaamaan mustiaisille pakkaseen kasvismössöä lanttusoseesta johon eksyi porkkanalaatikon ohrat. Tyhmäähän se olisi ollut hyvä sose pois heittää, vaikkakaan lanttu koirille vissiin kovin hyvin sovi. Kaveriksi riisiä, porkkanaa, kukkakaalia, paprikaa ja raakoja kanamunia. Allekirjoittanut ei ole perehtynyt raakaruokintaan kovin tarkasti ja pääasiallisena ruokana pysyy yhä nappulat, joten mössön ei aiheuttane puutostiloja. Hyvin maistui sellasenaan.

Joulua on täällä vietetty rauhassa perheen kesken. Lenkkeilty jokseenkin pimeässä ja märässä metsässä; syöty kinkkua ja otettu rennosti. Kinkkuvarkautta ei vaikuta kumpikaan harkinneen.


Piparimuotteja tuli tilattua Tiina V.:n avulla, kiitos Tiina! Sopivasti tulivat ennen joulua, mutta täytyy tunnustaa, ettei näitä ole vielä päässyt testailemaan, hienoja ovat joka tapauksessa! Vihdoin oma perromuotti, jolla kelpaa syötäviä pipariperroja tekaista.

Ei kommentteja: