maanantai 10. toukokuuta 2010

Neron noutokapula

Nero hoksasi tänään, että on olemassa sellainen puinen, sorvattu noutokapula - ja sen voi nostaa!

Neron mielestä asioiden nosteleminen ja etenkin noutaminen on jokseenkin tyhmää ja välillä ällöttävääkin. Lelujen luovuttaminenkin on täysin turhaa, kunhan hylkää ne jonnekin. Hakuleirillä esineruutu ei oikein onnistunut ja molemmat paineistuimme. Lainanoutokapula tokotreeneissä oli tyhmä, eikä Nero hoksannut, että semmoisen voisi suuhun ottaa, vaikka mitä yrittikin. Naksuttelu ei silloin kuulunut vielä valikoimaan.

Naksuakin Nero aikoinaan väisti, ääni ei ollut neutraali, vaan inhoittava. Siinäpä hyvä lähtökohta naksuttelulle. Ei kelvannut klick-klack -purkkikaan. Naksuttelu Neron kanssa kuoli heti alkuunsa. Viime kesänä rally-tokoliiton leirillä naksuttelu nosti uudelleen päätään ja leirillä myynnissä olleista naksuista lähti testinaksauksen jälkeen yksi kotiin. Naksuttelu jäi vähän vähäiseksi, mutta ainakin Nero ymmärsi yhteyden naks -> nami, eikä naks -> inhottavaa, väistö. Paha vain, että hyvä naksu hukkui johonkin.

Nouto jäi sitten taka-alalle - ja samalla ajatukset korkeammista tokoluokista. Naksuttelukin jäi kummittelemaan taka-alalle. Rally-tokoliiton ohjaajakoulutuksessa oli naksuttelusta ja kosketuskepistä. Kosketuskeppi ja surisevat ajatukset lähtivät kotiin koulutuksen jälkeen. PetExpossa oli Rally-tokokiiton standi - sieltä lähti uusi naksu mukaan edellisen hukkuneen tilalle. Kaarinan Rally-tokokisoista saatiin arpajaisvoittona naksutin.
Viime viikonlopun tokon koulutusohjaajakurssilta lähti uusi kipinä tokoon - ja viimeinen tikki oli Kaukon naksutin ja noutokapula -yhdistelmä.

Siinä sitten istuttiin viltin päällä, kun ei mattoa ollut. Minä, namikuppi, naksu, Nero - ja talvella ostettu noutokapula (kiitos agikurssilaisille lahjakortista!). Ja Nerohan kiihtyi, kiihtyi naksusta. Siinä sitten alkoi ensin erillaisten asentojen tarjoaminen hurjalla tahdilla ja hetken päästä kapulan tökkiminen ja laitojen maistelu. Kahden n. 3-5min session aikana alkoi yhä enemmän tulla kapulan keskikohdan tökkimistä ja kapulan keskikohdan maistelua, joka muuttui pian kapulan suuhun ottamiseksi ja lopulta nostamiseksi. Se perhana parin vuoden jälkeen ilmoitti "jaa, tätäkö sä tarkoitit?" ja nosti sen.

3 kommenttia:

Enni kirjoitti...

ohho, löysin teidän blogiin vahingossa. :--) Hiano ploki.

Jos haluat, laittelen sitä videota tulemaan heti kun sähköposti toimii taas..

Katja, Ronja ja Remu kirjoitti...

Meilläkin on Remun kanssa naksuharjoittelut meneillään, me vaan treenataan ihan lelulla, että josko saisin sen joskus sen vapaaehtoisesti nostamaan ja vielä luovuttamaan mulle. Pehmolelut on ollut ihan huippujuttuja, mutta nyt kun siihen on yhdistetty naksu, niin ei se olekaan enää niin kiva. Ja meillä ei todellakaan kiihdytä naksusta, herra vaan tuijottaa mua tai haistelee jotain ihan muuta. No eiköhän tuo jossain vaiheessa ymmärrä mitä ajan takaa. Kyllä se käy jo tökkimässä hiirtä, ja on pari kertaa ottanut suuhunkin, mutta hitaasti hyvä tulee ja kun joka päivä vähän jaksais niin ehkä sitten kuukauden kuluttua.. ;)

Anna kirjoitti...

Moi, mäkin kävin kurkkaamassa teidän blogia :) oli kiva lukea kuulumisia.

Ihan huippua olis jos pystyisit sen videon lähettämään!