keskiviikko 5. toukokuuta 2010

kesäkauden agipäivitystä

Kesäkausi alkoi ja päästiin pitkästä aikaa Marin oppiin.

Valssiharjoituksia lupailtiin ja sellaiset oikeastaan saatiin, vaikka välillä mietittiin myös muita ohjauskuvioita.

Tehtiin kaksi erillistä radanpätkää, mutta kuvassa ne ovat juoksevina nroina, eli 1-8 on ensimmäinen harjoitus ja 9-21 toinen.

Neron kanssa keinu alkaa petraantua, mutta mitään hirmuvauhteja ei vielä oteta. Ensimmäisellä radalla 2 jälkeen tuli valssi, samoin 4 jälkeen. Mari muistuttui, että pitää malttaa odottaa, että koiran nenä on ylittänyt ensimmäisen keppivälin, ennenkuin saa jatkaa ja tämä jopa muisti sen! keppien jälkeinen lähetys pussiin oli aika hankala, mutta annettiin mennä valssilla, josta ei tullut ihan katastrofi.

Toinen rata, 9-21, alkoi pussista ja sieltä kepeille, taas piti muistaa odottaa koiraa. Kepeiltä valssi tai takaaleikkaus hypylle, tää lähinnä kauhistutti. Tehtiin molemmilla tavoilla ja viimeinen valssi oli nätti, kun luotin Neron tekevän kepit ja keskityin valssaamiseen. Persjättöäkin tarjottiin, mutta ei me sellasia uskallettu tehä.

Neron selvittäessä nroa 14, sain itse keskittyä tekemään liikkuvaa, soikeaa valssia, jolta oli hyvä pomppia 15 ja 16, jonka jälkeen valssattiin taas. 18 kohdalla saikin sitten liikkua valssissa ihan tosissaan, ettei jäänyt koiran tielle tai joutunut väistämään hypyn 19 siivekkeitä. Eteenmeno meni ihan hyvin ja käännös keinulle ihan hyvin, ehkä sitä olisi voinut valmistella paremmin. Takaaleikkausta keinulle en jaksanut ottaa, vaikka se olisi voinut tehdä ohjaajalle ihan hyvää.

Kivat treenit ja todettiin valssien sopivan Nerolle, kunhan saan itselleni tarpeeksi vauhtia ja suoritan valssit oikeaan aikaan ja tarpeeksi liikkuvasti. Hauskaa oli! Tuntui, että mehän osataan jotain :)Kesäkausi tarkoittaa myös sitä, että roudaan paikalle kaksi vinkuintiaania, eli Neron treenien loputtua Neva pääsee penturyhmän treeneihin. Molemmat ovat vähän sikoja odottamisen suhteen, mutta ei nyt suurempaa valittamista. Annina on myös edellisillä kerroilla ottanut Neron treenien jälkeen mukaansa kotio. Kauko treenaa Anninan kanssa samassa ryhmässä Neron kanssa.
Eilen Nero joutui kuitenkin odottamaan Nevan treenit ja haukahteli välillä, mutta muuten malttoi odotella nätisti, mitä nyt hermostui kun Neva pääsi tekemään siivekkeitä eteenlähetyksinä.

Nevan valokuvista heti sellainen juttu, että ne on otettu to 29.4.2010 vapaatreeneissä. Annina ohjaa. Tiistain treeneissähän ei enään ollut tukkaa.Penturyhmää vetää Karoliina, mutta tällä kertaa sijaistamassa oli Sanna. Neva on mukava treenikaveri, innokas ja vähän pöhkö. Namipalkkaa käytetään enemmän, mutta tykkää saalisleikeistäkin. Tosin ittelleen lelun saadessa se usein tippuu heti.


Aloitettiin takaakierrolla omalla tasolla, eli me tehtiin n. 1m päästä lähetyksenä ja palkkasin kädestä. Välillä yhdistin takaakierron perään valssin. Tätä tietty molemmilta puolilta. Kovin montaa toistoa ei otettu ja yhtä lähetystä lukuunottamatta kaikki takaakierrot menivät nappiin.

Putkea otettiin kanssa lähetyksenä molemmilta puolilta, viimeinen putkiharjoitus oli kevyesti L:n mallinen. Tässä palkattiin välillä lelulla.Siivekkeiden välistä juostiin eteenlähetyksenä, Sannalla oli palkka alustalla, josta Neva sen kävi taitavasti poimimassa. Otettiin heti kolmella siivekkeellä, ensimmäisellä kerralla en juossut tarpeeksi nopeasti, joten neiti tuli yhden siivekeparin takaisinpäin. Muilla kerroilla ehdin palkkaamaan alustalle tai kutsumaan alustalta pois, jolloin kädestä sai lisää namia.

Viimeinen harjoitus oli kepit. Me ollaan ryhmän ainoat jotka tekee kujia, johtuu kyllä siitä, että ollaan aloitettu aikaisemmin. Ollaan yleisesti edetty aika kapeaan kujaan, mutta vedin vähän taaksepäin ja otettiin eri kulmista lähetyksiä kujaan. Tässäkin Sanna sai olla namien kanssa kujan päässä. Ihan kivasti meni, mitä Neva ehti jo kertaalleen livistää kujien ulkopuolelta tavoittelemaan palkkaa.

Viksu tyttö, kunhan saataisiin vielä paikallaolo kondikseen ja karkailu kuriin. Ai mikä harjoittelun puute?Nevahan henkaroi nyt 2-3 kertaa viikossa agissa, tiistain I-HAH penturyhmässä, Sannan sunnuntairyhmässä ja satunnaisesti keskiviikkosin Hakkilan perroryhmässä.
p.s. liian monta samannimistä koiraihmistuttua mm. Sannoja on ainakin 5..

Ei kommentteja: