tiistai 9. helmikuuta 2010

treeniä ja poseeraamista

Vesikoiratreffeiltä, sunnuntaina, kiepattiin hakemaan Annina ja Joku matkaan ja suunnattiin agiliitoilemaan. Oltiin myös lauantaina liitelemässä ja Neva treenasi vielä maanantaina rally-toko -kurssin välissä ja jälkeen.

Nero oli myös lauantaina liitelemässä ja tehtiin I-HAH:n kisoissa 31.1. maxi1 ollut A-rata. Sujui suhteellisen kivasti, kontaktitkin malttoi ottaa, vaikka mentiin aika vauhdilla. Ehkä me aletaan pikkuhiljaa katsella ekaa starttia.. Vaikka huonostihan siinä taitaa käydä! Sunnuntaina yritettiin katsella vähän keppejä, mutta ne vaatii kyllä vielä varmuutta. Menee kyllä, mutta mun pitää tulla mukana. Jätkä irtoaa myös hienosti.

Neva jatkaa putken opettelun saloja, keskelle voi laittaa pienen mutkan. Molempina päivinä otin myös pieniä valssiharjoituksia. Sunnuntaina otettiin muuria, tosin ponnapuomi pitäis tehdä itse, sitä ei hallilta löytynyt. Mötiköiden välistä oli kuitenkin kiva juosta hakemaan palkkaa.
Kepit aloitettiin myös sunnuntaina. Kujakepit valittiin opetustavaksi ja n. 4-6 toistolla saatiin venytettyä kepit n. puolesta metristä kahteen metriin. Tää jätetään nyt hetkeksi hautumaan.
Maanantaina Neva oli tosiaan mukana rallyssa, tuli rataantutustumiseenkin mukaan ja teki muuteman helpon jutun. Olisi muuten seurannutkin, enkä mie oo semmosta opettanu vielä.. Koulutuksen jälkeen Nevan kanssa jatkettiin valssiharjoitusta ja muutema poispäinkäännöskin namilla otettiin.
Illalla Annina keksi opettaa Nevalle rengasta jumppavanteen avulla. Kovasti neiti olis kiertänyt, mutta kyllä siitä läpikin mentiin. Anninan kanssa perusasennon harjoittelukin oli paljon kivempaa ja tarkempaa.

Empun kanssa napattiin Nevasta ja Nokista "vähän-yli-puolivuotis-poset".

Yritin kuvata Nokia, mutta vähän huonolla menestyksellä, etenkin automaattitarkennus oli jäänyt väärään asentoon ja tuntui, että kamera halusi koko ajan tarkentaa uudelleen..

Varoitus. iso liuta näyttelyposeerauksia.Abstraktia taidetta.


Noki söpöstelee


Neva mutustaa namia, tuli tummennettua kuvaa jälkikäteen hiukan liikaa.. kuva © Emppu, kiitos!


Neva näyttää jotekin pieneltä aikuiselta tässä kuvassa.. Notkolta sellaiselta ;) kuva © Emppu.

Sitten agilitytreenien jälkeinen mustatrion poseeraustuokio.


Joku the töpö-söpömies


Tällainen mönki kuvaajan ja Jokun välissä edellisessä kuvassa..


Sitten sekin joutui ruotuun


Niinhän sä luulet, sanoo villi ja vapaa Nero


Kuonoeläin Nero


Jaksoi se vielä tsempatakkin.

Kevyt lumisade muuten haittasi yllättävän paljon tuota kuvaamista..

7 kommenttia:

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Joo, Neronhan ei selvästi tarvitse harjoitella tuota näyttelyseisontaa, kun se luonnistuu mainiosti. Väliajoilla voi siis huoletta olla villi ja vapaa. Noki näyttää kovin takakorkealta, vaikka en livenä ole huomannut moista, ehkä oli kuono alamäkeen noissa kuvissa. Mekin voitaisiin liittyä joskus näyttelytreeneihin, verestämään oppeja. Pitäiskö joskus pitää ihan erikseen näyttelyharkat ja sit leikkitreffit päälle?

Partasen emäntä kirjoitti...

Huippu tuo yläpalkin kuva! :D Sloganista tykkään myös kovasti.

Nokin takakorkeuteen kiinnitin minäkin huomiota. En ole nähnyt poitsua hetkeen, mutta varmaan sillä on melkoinen kasvupyrähdys menossa.

Neva on edelleen ihana nallekarhu. :)

Anna kirjoitti...

näyttistreenit yhidstettynä näyttelyharkkoihin vois olla ihan kiva :)

Mä en oikein onnistunut tuota Nokia kuvaamaan, eikä Nokillakaan ole takajalat ihan luotisuorasti maata kohden, mutta taitaa pojalla olla vielä kasvuspurtti kesken. Eipä silti pieni eritahtikasvu näytä pojua haittaavan, pinkoo menemään :)
Emppu vois toki tulla itsekin kommentoimaan, ettei me vaan täällä spekuloida ;)

Eihän Nero mikään näyttelystara ole, mutta kyllä se ihan mukavasti osaa seisoskella kun tyhmät kaksijalkaiset niin sanoo.

Pirullinen nalle onkin, käyttää noita pyöreitä, pörröisiä muotojaan ja suloisia silmiään törkeästi hyväkseen ja pistää selän takana ranttaliksi..

Kiva, että slogan miellyttää. Mietin aikoinani, sekä etenkin sitä uudistaessani, onkohan se liian korni tai tekonokkela.. Otsikkokuva pamahti eilen, kun aloin selailla Nevan pikkupentu (nykyänhän Neva on jo tosi iso tyttö ;) heh) kuvia. Tuo löytyi sieltä ja löytyy myös aikaisemmasta postauksesta. Pitää varmaan tehdä postaus suosikkikuvista, jotka on jääneet mieleen kuvan tai tapahtuman takia.

pimpula kirjoitti...

Kyllähän toi Nokin takapuoli on kai korkeammalla kuin etupuoli. :D Tosin en ole kovin tarkasti asiaa katsellut. Ja kun Noki-possu ei _yhtään_ osaa näyttelyseisomista ainakaan mun otteissa, niin eipä tuo asentokaan ole mairitteleva. Possu yritti tunkea etutassujaan käteen ja röhkiä nameja itselleen.. Hyvin tuo possu noita jalkojaan silti käyttää, olivat mitä mittaa ikinä. *sydän* ;)

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Mun mielestä Noki on edelleen ihan alamäkeen, näyttäisi varmaan sakemannilta alenevalla selällä, jos kuono olisi toiseen suuntaan... ;) Se on muuten tosi huono ulkonäyttelyissä, jos alusta on epätasainen, että miten saa koiran näyttämään normaalilta.

Tuo yläbanneri on kyllä hieno, kuvat ja tekstit.

Anna kirjoitti...

Ai ei näyttistreenit yhristettyn näyttelyharkkoihin kelepaa Nunoselle, no kait me voidaan leikkitreffit yhistää näyttistreeneihin? ;)

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Kelpaa, kelpaa, oi arvoisa kouluttajamme! :) Mä vaan en tajunnut (tää nyt ei oo uutta)...