perjantai 15. tammikuuta 2010

Kaapelille käyttäytymään ja näyttäytymään

Neva kävi 10.1. ensimmäisessä pentunäyttelyssään 10.1.2010.
Lusmuiluni takia Neva oli menomatkalla ensimmäistä kertaa metrossa, hiukan jänskätti tyttöä. Paluumatkalla raatoili mun jalkojen välissä maassa, jäädessäni Puotilassa lähellä istunut äiti kysyi tyttäriltään, jotka istuivat mua vastapäätä, olivatko he huomanneet pentua. Olivat muuten, mutta eivät kilvan tupanneet lääppimään.

Meinasi käydä kehnosti rokotustentarkistuksessa. Nevalle olin lätkäissyt vain passin mukaan, jossa näkyi tehoste ja rabies, mutta ei ensimmäistä rokotusta, joka meni rokotuskirjaan..
Mietin vielä lähtiessä otanko muitakin papereita mukaan, mutta ajattelin ne vain hukkaavani.. No, onneksi päästiin sisään.


video © Raimo Tuomela, kiitos!

Rune Fagerström sanoi tytöstä seuraavaa.
"5kk narttu, joka seisoo ja liikkuu hyvin raajoillaan. Hyvänmallinen runko ja mittasuhteet. Turhan lyhyt ja pyöreä kallo-osa. Kauniit tummat silmät. Hyvä kaula. Hyvä selkä, sopiva luusto. Rodunomaiset liikkeet. Riittävä karva. Miellyttävä luonne. "

5-7kk PEK-4. Luokassa koiria 5.

Mun mielipide taas oli se, ettei tuo jaksanut oikein seistä ja juostessa tuli vähän ohjausvaikeuksia esittäjälle. Vähän normaali rehvakkuus ja rakastan-kaikkia karisi kehään mennessä. Loistava likkahan tuo nyt oli ikäisekseen ja tuohon harjoittelumäärään nähden. Käyttäytyi paikan päällä ihan nätisti - jos pölhöä pentupainia sisaruspari Zilin&Nokin kanssa sellainen onnistuu.. Reissusta jäi ihan hyvä fiilis. Kiitos seurasta Emppu, Katja, Sanna ja Raimo.

Sitten osiossamme päivän turhat jorinat: miksi mustia housuja käyttävällä ihmisellä on kaksi mustaa koiraa? Miksi mulla on muutema vakiotapa istua koiraa seisottaessa, kaikki näyttää yhtä karmeilta. Nevalla keikkaloi häntä juostessa selän päällä koko ajan, jei! Miksen ole edistynyt yhtään koiran esittäjänä? - Viimeiseen ei ainakaan kannata vastata, tiedän sen itsekin.

Sitten pitikin hypätä takaisin metroon ja vaihtaa roinat rally-tokokisoja varten...

3 kommenttia:

Sanna ja Kaapo kirjoitti...

Onnea teille näyttelyuran aloituksesta!:) Tosi kiva tuo video...voi Kaapo-iskäkin nähdä Mitä Neva-tyttönen hommailee. Tosi hienostihan teillä näytti menevän jo nyt, vaikka ikää vasta 5 kk.

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Mä linkitin teidät Nunon suosikkiblogilistalle. Ette varmaan pahastu? :) Rapsutukset molemmille koiruuksille!

Anna kirjoitti...

Joo, tuli osittain puun takaa, että Raimo meidän debyytin videoi, suuri kiitos!
ja kivastihan Neva meni, oli tosi reipas. Mutta kun "tietää", että tyttö osaa, niin ainahan sitä toivoo, että menis vielä paremmin ;)

Nuno:Ei pahastuta olleskaan :)

Mullakin on ollut tarkoituksena lisätä teidät, mutta saamaton mikä saamaton ;)