maanantai 20. huhtikuuta 2009

Agimölleri

Heh, shokeerasimme ainakin itseämme, jos emme muita. Pakkasin Neron keskiviikkona autoon ja päivän varoitusajalla olimme menossa ensimmäisiin epävirallisiin agikisoihimme HSKH:n TehisCuppiin. Päätin ottaa kaksi starttia, jotta voin yrittää paikata ensimmäisen kerran virheitä, tai vaikka ottaa vain muuteman esteen, jos ne menevät ihan kammottavasti. Mölleillä ei ollut keinua, rengasta, keppejä tai pussia, hylsy oli 10 virhepisteen arvoinen, halvalla lähtee, kuten tuomarimme sanoi. Väillä kauhistutti, eihän me olla tehty paljon mitään ratoja ja kontaktit tuo nyt kusee ainakin.. Mikä valssi, takaaleikkaus ja persjättö? Mikä kumma tuo hökötys on, osaanko käskyttää tuota otusta muuta kuin epämääräisillä vingahduksilla ja osoittamalla seuraavaa estettä.

Rataantutustuminenkin meni ihmetellessä miten tästäkin selviää hengissä.. Meneekö rata ollenkaan niin kuin ajattelen, vai meneekö kaikki ihan improvisoinniksi? Apua!

Siinä sitä sitten mentiin ja kohellettiin enemmän tai vähemmän. Tuloksena 12. ja 14. sija. Ensimmäisestä startista -7,12 ja 15vp. Toiselta -13,03 ja 20vp. Vauhtia siis riitti, vaikkakin voittajalle tuli -25,19, Tosin virheethän söivät meillä aikaa. Ensimmäiseltä radalta koiruus karkasi takaisin puomille hypyltä, vaikka tarkoitus oli mennä viereiseen putkeen. Pari hyppyä ja putki, huono ohjaus, eihän se sinne singonnut. Tyyppi myös hyppäsi päin ennen viimeistä estettä, kun olin kehveli niin myöhässä. Toisella radalla olin jättänyt Neron huonoon paikkaan ja itsekin vielä kohdassa, joten suoraan luoksehan tuo tuli, jätti myös myöhemmin yhden hypyn välistä putken jälkeen, itse kun olin jo menossa pitkällä..

Tuo oli kyllä aivan loistava ja selvästi tykkää painella menemään. Videot kummastakin startista tulee kunhan saan ne koneelle..
.. ja tässähän nämä

ensimmäinen startti


toinen startti


Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa ja huomenna onkin oman seuran talvikauden päätöskisat..

Ei kommentteja: