tiistai 21. huhtikuuta 2009

Agimölleri osa 2

Tänään oltiin sitten seuran omissa talvikauden päätöskisoissa. Rata näytti hirvittävältä: A:n ja puomin alla mutkaputket, paljon hyppyjä, joiden logiikka tuntui ensivilkaisulta täysin päättömältä ja vauhtiputken ja hypyn jälkeen keskellä tyhjyyttä: pöytä. Ounou..

Sitten vaan tutustumaan ja ihmettelemään. Lopputulos: improvisoinniksi se menee kumminkin.. Paljon haltuunottoja ja pidetään tarpeeksi hidas vauhti.

No, niinhän me tehtiin. Koira lähtöön, vihellys, panta pois. Voi hemm- (kauhistus) nyt se haahuilee ja haistelee.. Istu. Koirun katse harhailee, ei, ei näin! "Hyppy" ja kaksi samanlaista perään, hidastus, itse puomin eteen ja koira viereiseen putkeen, siitä puomille, hissuksiin puomi, sieltä mutkaputkeen, hyppy, hiiidastus.. pöytä, kolme hyppyä, A, putkeen ja loput hypyt - selvittiin hengissä!

Kamera kouraan ja kuvaamaan Anninan ja Jokun suoritusta. Sitten ihmeteltiin, tulihan siitä nyt puhdas rata..

Pari tuntia vietettiin mutustaen pullaa (tippui kädestä, kun Nero kiskaisi juuri se voinsilmäosuus! Kelpasi jätkälle..) ja teetä (tästäkin tuli osa vaatteille samaisen herran hötkyilyn takia..), roudattiin esteitä kentälle ja sieltä pois, juteltiin tuttujen kanssa, lenkkeiltiin, treenattiin ((rally-)tokoa) ja katseltiin muiden suorituksia.

Puoli viidestä lähes puoli kymmeneen. Yhdeksän jälkeen, kun esteet oli roudattu pois, tuli tulokset.

Maximöllien kakkosena nollatuloksella, -16,03s Anna ja Nero. Hui! :)

4 kommenttia:

Vanukas kirjoitti...

Hyvä Anna ja Nero! :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Upea koira toi Nero. Oletko ajatellut käyttää jalostukseen toistamiseen? Minulla narttu Zorrazo Fanfarria etsii sopivaa urosta ja Nero vaikuttaisi juuri siltä? Kennel Fanfarrian Eila Ylitalo email: ylitalei@suomi24.fi

Johanna kirjoitti...

Oi että, ihan kateeksi käy. Mekin aloitetaan ylihuomenna agilityn jatkokurssi. Kokeiltiin tässä aiemmin keppejä ja hienosti Inka meni vanhalta muistilta, mutta edelleen ongelmana mieletön haukkuminen ja malttamattomuus. No katotaan nyt mitähän siitä tulee.

Sanna ja Kaapo kirjoitti...

Onnittelut iskä-nerolle agilityuran aloituksesta!:)