tiistai 6. tammikuuta 2009

Uusivuosi Hämeenlinnassa

Neron kanssa pakattiin itsemme autoon muuteman kaverin ja pienen Kurun kanssa. Reissu oli varisin vaiherikas ja hauska. Kuvia.

Ulkoilmaa, syömistä ja hauskanpitoa. Niin ihmisille kuin koirille.
Nero sanoo näihin.
Ulkoilmaa: Hemmetti viskasivat tuon tuosta ulos; välillä ypöyksin, välillä sen pienen hirviön kanssa! Eikä siellä ollut kovin lämmintäkään, vaikken valittanutkaan.
Syömistä: Omat nappulat olisi tuo tylsimys voinut jättää kotiin! Kunnon lihaisaa sapuskaa se olla pitää! (ja sitten taidettiin oksentaa) Tosin se pikkuhirviö kävi varastamassa nappuloitani ja possunkorvani! Kyllä sai välillä ärripurrata sille ihan urakalla, että sai ruokansa pitää. Ihmisiä se välillä lähinnä nauratti, mokomat!
Hauskanpitoa: No just juu. Yksin ulkona nyhjäämässä (toinen vielä tuossa nenän edessä sisällä!), olipa hauskaa. Vaihtoehtoisesti sen hirveän kakaran rääkätävänä, yh. No, saimpa vähän rapsutuksia ja olisin päässyt sänkyynkin nukkumaan, en vaan oikein viihtynyt. Kai sitä tuli vähän leikittyäkin sen kakaran kanssa..
Vähän sääliä ja rapsutuksia hei?


Takka tuli koirillekin tutuksi, sen palaessa käytännössä koko ajan. Ei ollut suurempaa kiinostusta, joten palovammoilta säästyttiin.


Tähtitaivas oli upea ja ompimpa ikuistamaan sen jotenkuten. Kuvan valotusaika on 30s. yhtä kuvaa valotin käsisäädöllä 59s. Kamera oli auton konepellin. Orionin tähtikuvio tuli kuvattua 8s valotusajalla kahdessa osassa kahden halon päälle tuettuna. Oli mielenkiintoista!Kait sen kanssa pystyi vähän leikkimäänkin..

Ei kommentteja: