lauantai 24. tammikuuta 2009

Turku KV 2009

Neron ensimmäinen kansainvälinen näyttely, ollaan kierrelty vain ryhmiksiä, erkkarissa, sekä joissain kansallisissa. KV-näyttelyissä poika on ollut mukana Junior Handler -kaverina.

Lähdettiin matkaan hiukan ennen seitsemää ja perillä oltiin yhdeksän aikoihin. 10 aikoihin alkoi clumberinspanielien arvostelu, jonka jälkeen vuorossa oli perro-pennut.Junnu-uroksissa ei tippunut yhtään ERIä, nuorissa muutema ja myöhästyneelle junnulle tippui T. Aamulla lähdimme hakemaan ERIä, mutta alkoi olla kutina, että EH sieltä tulisi. Pablo (Aquacrest Barco Martimo) sai ERIn. Annina meni Neron kanssa kehään ja hienosti poika käyttäytyikin! Tästä huolimatta ei kelvannut Espanjalaiselle Sergio Gual Fournierille ei Nero ollut mieleen, tuomio oli Hyvä, mikä oli pieni hämmästys, enkä ollut ainoa. Arvostelua katsottiin siinä sitten hämmentyneenä monessakin mielessä. Espanjaa? - ei vaan ranskaa - ja eikun hyödyntämään käännöspalvelua.

Rodunomainen. Erittäin hyvä pää. Hieman kapea runko. Ei tuo "lihaksia esiin". Riittävä luusto. Oikea liike, mutta hieman lyhyt askel.


Jokseenkin hämmentävä arvostelu. Katsottiin urokset loppuun. PU1 ja tulospalvelusta luntattuna ROP Aquagruaz Bombalero, PU2 Zorrazo Hoppalong, PU3 Aquacrest Barco Martimo ja PU4 Zorrazo Riano. ROP -Pentu Cass Ole Dream Face.
Tulospalvelusta: VSP Zorrazo Belinda, ROP -Veteraani Alevin De El Polvorin, ROP-Kasvattaja Kennel Zorrazo

Rahaa saatiin palamaan Messaria enemmän, Nero sai varmasti sopivan kokoisen Pomppa -takin. Sen lisäksi ruokapuolesta pidettiin huolta: 4 pakkausta Kotoisaa, 2 risottopötkylää ja possunkorvia. Kevythäkki, sekä uusi peti irroitettavalla päällyksellä houkuttelivat.


Kotona taas ja hermoja raastavaa pohdintaa: lähteekö turkki, vai ilmoitetaanko koira vielä jonnekin?

2 kommenttia:

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Joo oli kyllä tiukka tuomari siellä Turussa. Meidän saldona oli EH junnu-uroksissa, johon saa kyllä olla tyytyväinen.

Ei tuo teidän arvostelu oikein H:n arvoiselta kuulosta... Mekin katsottiin kehän laidalta vähän "höh"-ilmeillä noita tuloksia.

Mäijy kirjoitti...

Pöh joo, Nero sentään oli rodunomainen, meidän typy ei tuomarin mielestä näyttänyt edes espanjanvesikoiralta :D
Mutta, jokaisella tuomarillakin omat mielipiteensä, eipä niitä kannata sen kummemmin jäädä miettimään.