tiistai 11. marraskuuta 2008

treenaamaan, jipii!

Eilen oltiin pommarissa treenaamassa. Koirissa jylläsi poikavoima; Nero, Kola, Remu ja Robin. Hyvin tulivat pojat toimeen keskenään, mutta surkuhupaisaa oli, kun Nero - reilusti muita vanhempana - juoksi karkuun ja louskutti, kun pienehkö Robin lähenteli. Eikä sitten sanonut yhtään painavaa sanaa, että nyt riitti kakara.. toivoton.

Tietty kun jalka on jotenkinpäin kävelykunnossa, on siitä otettava kaikki ilo irti: Nerokin pisti pitkän tauon jälkeen parastaan.
Alokasluokan liikkeitä hinkattiin.

Seuraaminen ilman hihnaa: Nero on tsempannut mielettomästi! Ei nyt mitään BH-kaavioita kyetä menemään, mutta suunta on selvästi ylöspäin.
Käännökset on myös ihan ok. Täyskäännökset menee ihan kivasti, kunhan Nero on skarppina, muutoin jää haahuilemaan, näiden kanssa jatketaan. Nero on myös oppinut aika helposti saksalaisen täyskäännöksen. Ehkä pitäisi kuitenkin keskittyä tavalliseen, kun ei ALOn hihnaseuraamisessa sitä kuitenkaan pysty käyttämään.

Paikallaanmakuu: tätä otin juttelemisen, sekä ohitusharjoitusten lomassa, hyvin pysyi.

Liikkeestä seisominen: kerran tarjosi maahanmenoa, muuten meni hyvin. Alkaa tämäkin taas sujua lähestulkoon täydellisesti. (tätä treenattu myös lenkeillä9

Liikkeestä maahanmeno: jätin tämän vähemmälle ja seisomisen pääjutuksi. Hyvin ja nopeasti menee maahan, mutta vinoon..

Estehyppy: Tätäkin on treenailtu lenkillä, matalalla betonimötikällä. Neron malli: "Hyppy" Nero: *tuijotus* mitähitsiä? "Hyppy" -> 10 arvoinen suoritus..
Että tästä treenattiin sitten eroon, mistä lie tullut!? Kehonkielellä en suostu antamaan apua, kun osaa hyvin ilmankin.
Alkoi pikkuhiljaa sujua. Tosin sitten alkoi tarjota istumista suoraan hypyn jälkeen.. pari onnistunutta suoritusta ja riehumaan patukan kanssa.

Jalat oli aika muusia, kun lopetin treenaamisen ja kävelin vain. Olin niin keskittynyt, etten meinannut huomata jalkakipua. Ärtyihän ne sitten loppuillaksi..
Torstaina jatketaan.

Ei kommentteja: