torstai 13. marraskuuta 2008

Treenaa tavoitteellisesti?

Torstaitokoa. Kola, Ronja ja Nero. pALOittelua tAVOitteiden VOIttamiseksi - älä ahmi liikaa kerralla..
Opi, ohjaa ja opeta. Kolme Oota joiden kanssa tuli painittua tänäänkin.

Nero oli taas hirveä häslä, kun tajusi, että ollaan menossa jonnekin.. Hassu otus. Välillä se makoilee pitkäänkin lattialla , sitten pomppaa ylös ja on valmiina lähtemään samalla sekunnilla.

Tänään jatkettiin estehypyn ja seuraamisen kanssa. Parempaan päin. Seuraamisessa alkuun meni todella hyvin, mutta teetin sitä Nerolla liikaa. Hurtta sanoi siihen, että tee ihan keskenäs, mie oon maksimissaan matkalaukku..
Estehyppyssä "hyppy" -> Nero suorittaa tyylipuhtaan hypyn ja jää seisomaan - ..ja istahtaa. äh. pari helpotettua toistoa ja yksi normaali onnistunut johon lopetin. Hyvä Nero, tähän malliin! Jos menisikin kaikki näin, niin mehän oltaisiin vuoden päästä varmaan VOIssa. Turha toivo.

Paikkallaanmakuu meni muuten hyvin, mutta tuli tässäkin vaadittua hiukan liikaa. Pysyy kyllä kiitettävän pitkiä aikoja.
Ohitukset menee hyvin, kun näin olisi myös lenkkien ohitukset..

½h treenien jälkeen Ronja ja Nero autoon. Nero jätettiin takapenkille autovaljaihin kiinnitettynä. Oli ilmeisesti hiljaa ja kiltisti, vaikka olin täysin varma, että kiljuisi puolet ajasta.. Kiitos Katja taas kyydistä ja Neron ottamisesta autoon.

Jaettiin Empun kanssa kolmen nuoren ryhmä: Tessa, Aatu ja Pulla. Ohitusharjoituksia, perusasentoa ja teoriaa vähän siitä sun tästä. Hienosti meni kaikilla!
Kola toimi myös esimerkkinä ja ohitusharjoituksissa, mahtava Kola!
Välillä haikalen suuresti Kolan kuplaan menemistä treeneissä, kun Nero ei oikein osaa rauhoittua.. joo-o.

Jatketaan treenausta. Ja sit sinne ALOon. ja sit joskus se BH..

Ei kommentteja: