maanantai 11. helmikuuta 2008

Tanssia, tähtösiä ja tunnelmia

Varoitus. Tästäkin tekstistä tulee arvatenkin pitkä. En vain osaa kirjoittaa lyhyesti ja ytimekkäästi, kun on paljon asiaa.

Wanhojen tansseihin aikaa: 2vrk 23h 31min. Tämänpäiväiset treenit nostivat pienen kauhuntunteen pintaan: apua osaanko mä yhtään mitään? Puku on yhä kesken, ja huomenna on kenraaliharjoitukset. Päänsärky hakkaa kallon sisäseinämää.

Korkokengät ovat onneksi istuneet hyvin jalkoihin, mitä tuntuvat venyneet hieman, ei niin hyvä. "Ihmeen tukevat", totesi se kaksijalkainen, jolle nämä ovat toiset korkokengät sen koko elämän aikana. Ensimmäisiä se on käyttänyt kaiketi vain kerran oopperassa.

Se samainen otus on muodostanut myös jonkunsorttisen riippuvuuden Punnitse&Säästä -putiikista löytyviin pähkinöihin ja kuivahedelmiin. Neron syödessä possunkorvaa, ihmisotus mupeltaa kuivattua ananasta.

Neron kanssa on viimepäivinä treenattu kohtalaisen hyvän sään turvin, kuiva maa, tokoa. Syynissä on ollut seuraaminen, liikkeestä pysähtyminen ja tempon vaihtelut. Pysähtyminen on tuottanut ongelmia: Nero tuntuu unohtaneen vielä jokin aika sitten hyvinkin varman käskyn. Takapakkia ja tehty tehtävästä helpompi. Tarkoitus olisi myös kokeilla palkata välillä liikkeen jälkeen; keskittyminen herpaantuu useinmiten namin saatuaan. Säämiskä-patukka on myös hankinnassa, jos sillä saisi motivoitua. Kotoa löytyvä suhteellisen iso ja kova juuttikankainen ei innosta ja on hieman hankala muutenkin.

Treenit siis jatkuvat Neron kanssa, tarkoitus olisi olla valmiita möllikisoihin loppukeväästä, kuitenkin viimeistään tämän vuoden loppuun mennessä, sitten mietitään vasta niitä virallisia kisoja.


Paluu vuoden takaisiin tapahtumiin. Sunnuntai 11.2.2007, Anna kiiruhti tallille ensimmäisiin seurakisoihinsa. Ulkona oli kylmä, mutta kisat pidettiin. Kisakaverina oli tunneilta hyvin tutuksi tullut Arkas, eli Arska. Arska on omapäinen ja osaa tuntihevosen kujeista yhden jos toisenkin. Verryttely pidettiin maneesissa ja meidän vuoromme oli heti toisen verryttelyryhmän jälkeen. Muut poistuivat ja jäimme odottamaan lupaa aloittaa rata. Arska kuitenkin hoksasi erittäin pelottavan näköisen pressun maneesin laidalla ja keksi, että tuotahan nyt ilmiselvästi täytyy vähän säikähtää. Rauhoittumisen jälkeen kuului aloitusmerkki. Rata meni kunnialla läpi ja se riittikin 4. sijaan, samoilla pisteillä kuin 3. sijoittunut, joka ratsasti myös Arskan kanssa. Kotona on tänäänkin ruusuke muistuttamassa kivasta päivästä ja hienosta yhteistyöstä rakkaan ruunikon hevosystäväni kanssa. Hyvä tulos taisi yllättää myös tallin opettajan ja vaikutti tyytyväiseltä kisojen tuloksiin.

(kuva on 27.5.2007 olleista kisoista, mutta Arskan kanssa nämäkin)


Samalle päivälle osui myös toinen yllättävä tapahtuma, etten olisi sitä mennyt mutisemaankin aamulla. Penni synnytti 3 poikaa ja 3 tyttöä, tehden Nerosta kuuden karvaturrin isän. Viesti tästä oli tullut joskus kisojen loppuvaiheilla, mutta huomasin sen vasta kotona.

Miten kaksi näin uskomatonta ja hienoa tapahtumaa osuivat samalle päivälle?

Paljon Onnea Laronja's I-pentue, Ronja, Kira, Inka, Kaapo, Zimba ja "Ice Cool", 1 vuotta!

7 kommenttia:

Lousku kirjoitti...

Hyvin ne tanssit menee, usko pois. Ja jos ei mene, niin kaikki tulee ainakin ikuistettua nauhalle ja voidaan nauraa sille sit jälkeenpäin. :P

Mulla on hirvee mustelmahaava keskisormessa, kun Skrubu puri siihen ja siks tää näppiksen naputtelu tuntuu aika keljulta. Lopetan siis lyhyen.

Johanna kirjoitti...

Onnitteluista kiittää Laronja´s Indian Summer elikkäs Inka. Mukavat sivut teillä :)

Anna kirjoitti...

Lousku: juu, yritetään. Katsotaan nyt osaanko ihan lähivuosina jutulle nauraa jos jotain menee pahasti pieleen. koputetaan puuta ja ollaan manaamatta.

Sormelle pikaista paranemista ;)

Johanna: Kiitos. :)
Mukava näyttelyuran avaus teillä EH:lla, toivotaan että se kirastuisi vielä ERIksi, jos meinaatte vielä näyttelyissä pyörähdellä.

Anonyymi kirjoitti...

Vihdoin muistin sitten tulla tänne "sinua" katsomaan. En tiennytkään että osaat kirjoittaa noin ihanasti! Tekstiäsi on kiva lukea. Joo.

En jaksanutkaan mennä tänään ostoksille ^¨^' Huomenna sitten? Nukahdin ja näin painajaista (Se oli ihan kauhea uni! Huusin unissani, mutten ilmeisemmin niin kovaa kuin luulin. Se oli semmoinen 'tiedän että uneksin' -uni ja yritin kovaa päästä unesta pois mutta se osoittautui varsin vaikeaksi.)

Väsyttääkö? Oletko onnellinen kun kaikki sujui hyvin tansseissa? Haikea mahdollisesti? Vaikken itse osallistunutkaan, ja välillä nauratti vähän liikaakin kuinka tyttöset liikuntasalissa olivat niin leidejä (kalliine pukuineen...give me the money!!), niin uskon että se oli ikimuistoinen tapahtuma, ne? Ei saatu Emman kanssa pahemmin nauraa kommelluksille, vain yksi helmalle astuminen nähtiin. (mutta matin baskeri oli kyllä jotain.......... emman piti ottaa kuvakin)

En oo ottanut vielä kehenkään yhteyttä Mummmokerhon tapaamisesta, mutta ajattelin huomenna ryhtyä uteliaaksi. Kysythän sinäkin jos satut törmäämään?

-Anna

Lousku kirjoitti...

Kuka sen reiluvanharahan muuten sai?

Anna kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anna kirjoitti...

Lousku: sen sai Olli Hakanen. Yksi kaveri toisesta koulusta sai sen myös, eikä meille kertonut mitään!

Punatulkku: kiva jos tekstini miellyttää, mä kun en itseäni kovin kummoisena kynäilijänä pidä, sinähän se enemmänkin olet ;)
Huojentunut olo tosiaan, että tanssit on ohi, vaikka oli se kyllä mahtava kokemus. Pukuvalinnat on kyllä muuttuneet vuosien varrella vähintäänkin mielenkiintoiseen suuntaan.
Ah, Matin baskeri oli tyylikäs, samoin se älypitkä irokeesi, en nyt muista kuka mahtoi sen alla olla..