tiistai 19. helmikuuta 2008

Eksoottisia makuja, tanssia ja lenkkeilyä

Vanhat ovat nyt ohi, onneksi. Se oli hienoa, mutta kyllä nyt on huojentunut olo kun se on ohi. 91 paria tanssimassa samaan aikaan. Luulimme että olisi ollut vielä ahtaampaa mitä oli, ihan hyvin mahduimme loppujen lopuksi tanssimaan. Puku on kolmen naisen yhteistyön tulos, mallin suunnittelin itse, ideoinnissa oli myös mukana siskoni, joka puvun teki. Apuna myös äiti. Tukan laittoi sisko, kiitos! ja äiti perjantaina.Ilmoittauduin Neron kanssa I-HAH agilityn alkeiskurssille. Toivtoaan, että pääsisimme karsintoihin ja mahdollisesti sitä myöten myös itse kurssille.
Onko teidän koirillanne outoja ruokamieltymyksiä? Meille tuli taas muistutus Neron ötökkämieltymyksestä. Äijä huomasi katosta roikkuvan hämähäkin ja aivoissa kävi ilmeisesti ajatus aah, karkki iltapalaksi. Parin loikan ja vierestä kuuluneen "EI" -karjahduksen jälkeen proteiinimakupala ilmeisesti katosi herkuttelijan kitaan. Huokaus.

Sunnuntaina kävimme treffaamassa Anninan ja Jokun kanssa muita vesiäisiä Jakomäessä. Lenkki meni mukavasti, muutamaa pikku kahakkaa lukuunottamatta. Neron toki piti vanhempana käydä Joku littaamassa pusikkoon ja olla välillä äänitorvi, mutta muuten käyttäydyttiin herrasmiesmäisesti. Ei ahdistellut Panda-neitostakaan erityisemmin. Ehkä meillä on toivoa julkisen käyttäytymisen suhteen.
Kävelimme kokeeksi kotiin, normaalisti menemme bussilla tai jonkun autokyydillä, kiitos kyyditsijöille. Matkasimme Kivikon lenkkipolkuja ja Kontulan läpi. Matkaan meni aika reippaasti aikaa, mutta tulipahan hoidettua päivälenkki samalla. Emäntä oli täysin kuitti kun pääsimme kotiin ja Nero kurainen, mikä ei kyllä mustasta turkista päälle päin näy. Onneksi tuli mahanalus tutkittua, muuten olisi päässyt pesemään vähän muutakin kuin pelkän koiran..

2 kommenttia:

Lousku kirjoitti...

Vai agilityn alkeiskusrssi, kuulostaa kivalta. Toivottavasti pääsette sinne, noista kun on kysyntää reilusti yli tarjonnan! Niin ja tiedoksesi: sinut on haastettu, käy kurkkaamassa blogiani. :)

Anna kirjoitti...

Jeps, näinhän se on. etusijalla ovat vielä 18kk-3v koirat Itä-Helsingin alueelta. että tavallaan meillä voisi olla toivoa, varsinkin kun ne järjestävät alle 18v. erillisen nuorisoryhmän. Noo-o odotetaan ja pelätään hallittavuustestiä.
Jeps, sitähän kuulee että jossain on 200 jonot ja toisaalla 1-2 vuoden jonot, että näin.

Huomasin haasteen eilen yöllä ja pähkäilin. Onneksi en yöuniani menettänyt >:) No, kursseja miettimään.