maanantai 28. tammikuuta 2008

Turkuun ja takaisin.

Nero jäi eilen kotiin, kun emäntä-olento paineli kuuden aikoihin ulos Anninan ja Jokun kanssa odottelemaan Marjoa ja Poppia. Kohti Turkua lähdettiin sitten Marjon kyydillä. Kiitos kyydistä!
Paikan päälle selviydyttiin hyvin ja sopivaan aikaan, saatiin häkkikin hyvälle paikalle.

Turku kaupunkina on tullut tutuksi isosiskon opiskelujen takia (opiskeli Turun lääkiksessä ja palasi Hesaan valmistuttuaan). Viime vuonna matkattiinkin Anninan kanssa junalla Turkuun viikonlopuksi Turku KV -näyttelyyn Junior Handleriin (la normaali kisa, su sm-osakilpailu).

Leena yritti värvätä mua viemään Arwi kehään, mutta poika ei ollut ihan samaa mieltä ja tuskin poika olisi mennyt mun kanssa niin hyvin miten se meni (köh, kukas sen nyt sitten loppujenlopuksi esitti?).

Joku esiintyi junnu-uroksissa ja sai EHn. Poppi ja Pablo serkukset pärjäsivät hienosti nuortenluokassa ja olivat NUK1 ja NUK2, saaden molemmat ERIn. PU-kehässä meni kanssa tosi hienosti, PU1 ja PU2, eli Sert, cacib Poppille ja va-sert ja vaca Pablolle, upeaa! Nartuissa Tinttu sai EHn Jokun tapaan. Taika sai ERIn ja voitti luokkansa (AVO) ja sijoittui PN kehässä toiseksi! Kotiin viemisinä siis Sert, vaca (muuttuu cacibiksi) sekä FIN MVA. Onnea!
ROP kehässä Poppi sijoittui toiseksi, eli oli VSP. Zorrazon Kasvattajaryhmässä oli Poppi, Hoppa, Taika sekä Peppi, Concurridon kokoonpanoa en tiedä. Zorrazo oli ROP-kasvattaja, mutta ei sijoittunut isossa kehässä.

Annina lähti ison kehän luokse odottamaan Junior Handlerin alkua. Turun KV aloittaa joka vuosi SM-osakilpailut joita on vuoden aikana 20. Nuorempia 23 kappaletta ja vanhempia 51, määrä oli vähemmän kuin odotin. Tuomari jakoi kuulemma vanhemmat junnut 4 ryhmää, Annina oli kolmannessa ryhmässä. Ehdin paikalle joskus 2 ryhmän alkupuoliskolla, perrokehän loputtua. Anninan ja Joku suoritus meni hienosti, mutta jatkopaikka ei silti auennut. Kisa oli jälleen kovatasoinen, mitä se onkin ollut viimevuosina. Vuosihan on Anninalle viimeinen. Annan kisaikä ylittyi vuodenvaihteessa, joten kehään ei ollut asiaa, vaikka pieni kaipuu sinne olikin.

Anna vietti siis kivan päivän; näki monia tuttuja, roikkui kameran toisella puolella, sähelsi ja vietti laatuaikaa Poppin kevythäkin vieressä, sekä sen sisällä kun tilanahtaus yllätti, lukien kemiankoetta varten. Kemia olisi tarkoitus kirjoittaa syksyllä.

Junior Handleria tuli katsottua, samoin osa ryhmistä, sekä parhaan kasvattajaryhmän valinta. Tämän jälkeen palattiin kamppeiden luokse ja laitettiin "leiri" kasaan ja lähdettiin kohti kotia. Kotimatka taittui Maaritin ja Taikan kanssa. Kotona oltiin joskus kahdeksan jälkeen. Nero pääsi iltalenkille Kaukon kanssa, joka oli myös jäänyt kotiin. Lenkin jälkeen Anna otti ja kaatui aika pian sänkyyn. Reissaaminen avartaa, mutta vähän rankkaa se on.

3 kommenttia:

Lousku kirjoitti...

Mitä mitä, oliks sulla syndet ja múlta meni ihan ohi?! No enpä mä muista mitään koskaan mutenkaan eli älä välitä. Onnea kummiskin, nyt sitä ollaan sitten niiiiiiin vanhoja. :)

Anna kirjoitti...

Ai tuosta kisaiän ylittymisestäkö näin päättelit? Hui, ei nyt sentään. Junnuissa se vuosi jolloin täytät 17 on viimeinen, eli kaikilla -90 syntyneillä -07 oli viimeinen kisavuosi ja vastaavasti tänä vuonna -91. Mun synttärit on vasta kesällä :D

Lousku kirjoitti...

Huh, no jotain sellaista mä olinkin muistelevinani. Ei siis syytä juhlaan. :D