torstai 24. tammikuuta 2008

Tokossa taas

Mekin Neron kanssa olimme vaihteeksi vesikoiratokossa. Musta pörrö kävi melkein ylikierroksilla, mutta nyt se nukkuu tuossa jalkojen juuressa.

Neron kanssa treeni jäi vähän vähemmälle, kun emäntä piti parhaansa mukaan näyttelytreeniä kokoneemmille koirakoille. Herra sai pääosin treenailla paikallaanmakuuta emännän ohjatessa porukkaa, kiitos kivoista treeneistä. Paikalla pysyminen sujuu nykyään todella kivasti meidän välkyltä. Välillä Nero oli myös mukana demostroimassa näyttelykiemuroita. Toivottavasti joku sai mun jorinoistani jotain tolkkua ja mahdollisesti hyötyikin jotain. Loppuaika treenattiin Neron kanssa kahden, seuraamista ja vähän kevyemmin etsimällä kännykkää (siis ihan tarkoituksella, en mie sitä hukannut) ja esittämällä jos jonkinmoisia temppuja, heh.

Moni tuntuu suuntaavan Turun näyttelyyn, allekirjoittanut lähtee matkaan mukaan naulakon virassa. Oma "näyttelytähti" jää kotiin kasvattamaan turkkia.

1 kommentti:

Lousku kirjoitti...

Löysinpä tieni tännekin, kiva että Nerollakin on nyt oma blogi. Jos saan jossain vaiheessa aikaiseksi linkkilistan omaani, niin lisäilen sut siihen, jos sopii. :)