tiistai 31. toukokuuta 2011

Menolippu kakkosiin!

Nero 30.5.2011

Kisattiin Neron kanssa Stadi Gameseissa 28.-29.5. neljän startin verran. Lauantain ensimmäiseltä radalta saatiinkin yllättäen nolla ja menolippu kakkosiin kolmossijan kera. Nero nousi lähdössä seisomaan, mulla vähän haparointia ohjauksessa ja kesken radan meinasin kaartaa jo ajatushäiriössä loppusuoralle, kun piti mennä keinulle. Mutta maltoin odottaa, että Nero saa itse hakea kepit!

Olin ilmoittautunut myös hyppyradalle, joka olikin sitten meille kakkosten hyppyrata. Olin myös alunperin aikeissa ilmoittautua vuoden tulokas -kisaan joka koostuu ykkösten agi+hyppyradasta (v. 2011 ykkösissä kisanneet tämänhetkisestä luokasta riippumatta), joten saimme osallistua hyppyradalle varsinaisen luokan ulkopuolella. Tältä Ritva Herralan tuomaroimalta radalta hyl.

Kakkoset korkkasimme sitten Rolf Graberin, joka on yksi agin MM-2011 kisojen tuomareista, haastavalla radalla, jolta meille hyl. Kyseiseltä radalta ei tullut yhtään 0-tulosta missään säkäluokassa.

Sunnuntaina starttasimme Ritva Herralan agilityradalla, joka johti hylkäykseen meille jo varsin tyypilliseen tapaan: putken väärä pää. Muutoin rata sujui aika kivasti.

Kaikenkaikkiaan oikein mukava kisaviikonloppu loistavassa seurassa.

-8,08, sij 3/33 LUVA, SERT -> siirto maksi2
maksi1 agilityrata, tuomari Marja Lahikainen

hyl
maksi1 hypäri, tuomari Ritva Herrala

2 kommenttia:

Sanna ja Kaapo kirjoitti...

Hurjasti onnea Nero-iskälle ja taitavalle ohjaajalle hienosta tuloksesta ja noususta 2-luokkaan!:) Yritämme Kaaponkin kanssa edetä agilityn rintamalla. Tällä hetkellä on suoritettu alkeiskurssi ja 1. jatkokurssi ja on ilmoittauduttu jo 2. jatkokurssille....perässä tullaan ehkä joskus:)

Partasen emäntä kirjoitti...

Onnea onnea! :)