tiistai 12. huhtikuuta 2011

II-erkkarissa


Suuntasimme Nevan kanssa Spanieliliiton II erikoisnäyttelyyn, joka oli Kennelliiton uusissa tiloissa Lohjalla. Tilaan mahtui juuri kaksi kehää ja ihan hyvä, että en vaivautunut ottamaan häkkiä mukaan. Perroja oli ilmoittautunut 7, mutta junnu-uros ei tullut paikalle. Uroksia oli kolme, samoin narttuja. Nuorten luokassa oli tuontiuros Augusto de las Eles, jolle H. Avoimessa oli viimeista Sertiä metsästi Osmo, Caraydan Dioniso nappasi ERIn ja SAn. Valioluokassa esiintyi Osmon veli Romeo, Caraydan Dios Mio, jolle myös ERI ja SA. PU kehässä vastakkain veljekset, Romeolle PU1 ja Osmolle PU2, SERT ja FI MVA.

Kuvausavusta kiitos Elina Salolle ja Suvi Veikkaselle!
Augusto de las Eles
Caraydan Dioniso
Kun kaikki pojat olivat eri luokassa, olivat tytöt samassa. Gotcha Happy Go Lucky sai ERIn, jonka jälkeen oli Nevan vuoro. Hyvin jaksoi neiti seistä ja olla tuomarin ja harjoitusarvostelijan käsiteltävänä. Osan arvostelua ja harjoitusarvostelijan kanssa jutustelua kuulin, osaa en. Olin jo kuulevinani EH, mutta punaisen nauhan sain käteeni, jes! Viimeisenä oli Nartsukan Herundina, jolle H.

Gotcha Happy Go Lucky, Laronja's Blair Witch ja Nartsukan Herundina
Poseeraus, muutema kierros ympäri, Neva siirrettiin eteen, ympäri ja ykköseksi. Jes, mahtavaa! Sitten tajusin, että tässähän jaetaan SA vielä. Yritin kuulostella tuomarin ja kehäsihteerin puheita, enkä meinannut saada tolkkua, seuraavaksi tyrkättiin käteen SERTi. Jes! Kakkonen ei saanut SA:ta, eli vara-sertiä ei jaettu.


Neva jatkoi siis ROP-kehään ja lyhyen mietinnän jälkeen Romeolle osoitettiin puna-keltainen ruusuke ja Nevalle vihreä-valkoinen. Ei siis yhtään hullummin!

ROP Caraydan Dios Mio ja VSP Laronja's Blair Witch
tuomari Elena Ruskovaara
ERI, SA, NUK1, PN1, SERT, VSP
 
Ehdin jo karata kotimatkalle, kun mietin, että pääerkkarissa valitaan BIS-VSP, etteikös II-erkkarissakin? Näyttelykirjeessä sitä ei kylläkään mainittu (eikä nettisivuilla).. Onneksi Elina, Romeon emäntä, soitti perään ja vahvisti epäilykseni, joten täyskäännös ja takaisin näyttelypaikalle.

BIS-VSPn valinta käynnissä.

VSP koiria oli paikalla vain 6, osa oli varmaankin lähtenyt kotimatkalle. Ensin käteltiin ulos fieldsinspanieli ja toisena Neva, eli aika lähellä oli, ettei oltaisi sijoituttu. Katseltiin vielä miten Romeolle kävi BIS-kehässä ja lähdettiin kotimatkalle. Nyt taitaa lähteä turkki ja katsotaan jos mennään syksyllä taas juoksemaan ympyrää avoimeen luokkaan.

4 kommenttia:

Partasen emäntä kirjoitti...

Onnea Nevalle sertistä! :)

Sanna, Kaapo ja Taisto kirjoitti...

Onnittelut vielä tätäkin kautta...Taitaapi Neva kulkea isänsä jalanjälkiä näyttelysaralla!:)

-Sini- kirjoitti...

Onnea pikku-Nevan hienosta menestyksestä! :)
Syksyllä jatkoa?!? ;)

Anna kirjoitti...

Neva kiittää onnitteluista :)

Syksylle on juu suunitelmissa kasvatella taas tukkaa.

Sanna: onnea pienestä Taistosta, söpö! Isännälle toinen metsämies ;) ?

Kyllä Neva ainakin kovasti yrittää isänsä jälkiä seurata, saas nähdä miten käy.