keskiviikko 26. tammikuuta 2011

sylisika aka piruperhana treenaa

Neva oli tänään taas agitreeneissä ja teki todella kivasti töitä. Asenne on mainio, häntä viuhtoo taukoamatta. Pallo kiinnosti viimeviikkoistakin vähemmän.. sen sijaan namit ja painiminen on kivaa. Lelut uudelleen treenipalkaksi projekti on käynnissä, mutta kerrotaan sen vaiheista ajan myötä. Tänään tehtiin Anninan kilpailuvalmiille tarkoitettua rataa. Tajusin, että Nevan kanssa on tehty tajuttoman vähän pöytää, että käskysanakaan ei olla käytetty..
Keppejä tehtiin erikseen, niiden kanssa ollaan edetty, mutta tänään junnattiin vähän paikallaan. Keppien käskysana on pöydän tapaan jäänyt vähän vähälle.
Hypyt 35cm, eikä tuota ongelmaa, eli saadaan edettyä varmaan 40/45cm hyppyihin tässä keväällä, kunhan säät antaa myöden.


Neva 26.1.2011 agitreeneissä
kuvaamisesta kiitos empulle :)

Nero oli myös treenaamassa tänään Saviojan Annen vetämissä treeneissä, intoa oli äijällä taas ihan törkeästi. Tehtiin ensin rataa, jonka jälkeen hiottiin keppejä, välistävetoja ja muutemia radan kohtia. Neron kontaktit on taas hyvässä kunnossa ja äijä itseasiassa keskittyy paremmin kun en juokse ihan kontaktiesteiden vieressä vaan kauempana tai layeröin.

Ei kommentteja: