torstai 8. huhtikuuta 2010

Lappeenrannan valloitus

Neva lähti valloittamaan pääsiäismaanantaina 5.4. Lappeenrantaa. Kyydissä oli myös harvinainen vieras, allekirjoittaneen äiti, joka lähti ensimmäistä kertaa koiranäyttelyyn. Kuvat näyttelystä löytyvät täältä.

Pentuja oli ilmoitettu kaksi, Metten veli Gotcha Highlander "Luca" ja Neva.
Oma jännitykseni on alkanut järsiä mieltä sen verran, että kysäisin Saanaa esittämään Nevan. Niinhän se sitten meni, että Nevaa jänskätti pikkaisen, mutta ei ollenkaan niin paljon kuin mun kanssani. Kiitos Saana esittämisestä!
Neva tepsuttelikin sitten siihen malliin, että päivän ensimmäinen tavoite, hyvä käytös tuli rastitettua listaan nopeammin kuin Neva hyppää kuratassuillaan tahrimaan ihmisten housut.Toiveena oli myös saada Nevan viimeisestä pentunäyttelystä KP - ja sieltä hämmentyneelle kuvaajalle sellainen läiskästiin, kun Neva automaattisesti parhaana narttupentuna palasi kehään kilpailemaan parhaasta pennusta Lucaa vastaan, joka oli myös saanut KP:n. Muutema pyörähdys ja seisotus. Kunnon kuviakaan innostunut emäntä ei meinannut saada, kun pieniin aivoihin mahtui tieto, että tänään viedään kaksi ruusuketta kotiin.
Ruusukkeet jaettiin, mutta tämä onneton ei värejä nähnyt, ennen kuin Saana ja pöhköpentu olivat tulleet kehästä: ROP-Pentu, tää meidän pöhkökö!?

VSP-pentu Gotcha Highlander


Neva kävi söpöilemässä Annen sylissä, kun emäntä ei malttanut kehän laidalta kameroineen poistua. Kiitos Anne Nevan perään katsomisesta. Uusi Canonin 50mm putki olikin kunnolla testauksessa näyttelyssä. Ensimmäinen kiinteä tuottikin sitten ongelmia tarkennuksen kanssa, kun kohde olikin kauempana - ja vielä kauempaakin löytyi tavaraa. Harjoittelua, harjoittelua. Sigman 70-200mm oli myös mukana, mutta jäi laukkuun, koska vaihdot olisi pitänyt pikaisella tahdilla tehdä.


Kouvolassa ensimmäisen SERTinsä saanut ROP Pablo sai tyytyä tänään PU3 sijaan ja Va-SERTiin, joita pojalla on jo n. kahden varavalion tarpeiksi asti.

PU1 Zorrazo Jalopeno
PU2 Zorrazo Pingo SERT
PU3 Aquacrest BarcoMartimo, Pablo VA-SERT
PU4 Santonja Armando
PN2 Zorrazo Tosca, kuulemma kaksivuotiaan neidin ensimmäinen näyttely - heti SERT
PN3 Zorrazo Dodgy Duchess, on ehtinyt napata jo sertin, tänään VA-SERT
PN4 Luumusukan Du Hast, Siiri. Kouvolan ROP-P, komea avaus virallisissa luokissa. PN1 Zilin ja PU2 Pingon siskontytärVSP Zorrazo Pocahontas "Zili"


ROP Zorrazo Jalopeno


Neva sai maistella herkkuja kojuissa ja possunkorvavarastoa täydennettiin, satsi kuivattua broiskun maksaakin hankittiin. Kotimatkan, kuten menomatkan Neva löhöili tyytyväisenä takakontin pohjalla, helppo matkustajasielu, toisin kuin vinku-lintu Nero.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kuvia kurkkimassa. Lainaan noista jotain, jos joskus jaksan laittaa kotisivut ajantasalle. :)

Hönttipennulle terveisiä, ihana otus!!!

-Saana