sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Kasvaminen

Nevaneiti, ikää 20vk 2pvää, eli 4kk ja risat (ei, en ole laskenut väärin) 20.12.2009
Sievä likka eikös? kiitos kuvan ottamisesta Emppu!

Nevan oppimis- ja tuhosaldo senkun kasvaa hämmästyttävää tahtia.

Nero-ukki on jäänyt roskien kaivamisessa, levittelyssä ja pureksimisessa auttamattomasti toiseksi. Nevan oma speciality on kuitenkin ovien avaaminen ja tavaroiden varastelu pöydiltä. Parkaisuhan sitä pääsi tänään kun kameran muistikortti löytyi lattialta - ehjänä onneksi! Erinäköistä roskaa on tietenkin levitelty, samoin kuivahuovutusvillat, erinäinen läjä sormikkaita ja yksi kaltoin kohdeltu kaulahuivi. Seinän kulmat ovat saaneet kyytiä, samoin vetolaatikon puunupit, nam! Todistusaineistoa rikospaikalta ei ole vielä kuvamuodossa, mutta enköhän sellaistakin tänne saada..

On Neva kokoakin kasvanut. Tällä hetkellä mun silmään vaikuttaa lyhytjalkaiselta tankkerilta, vaikkei missään nimessä ole lihava. Mulla vertailukohtana on tietenkin onnettoman reipelo Nero.. Tässä vertailun vuoksi 10.11.2009 otettu neidistä kuva. Olkoonkin klanittu. Mä oon parjannut, ettei tuon turkkikaan tunnu kasvavan, mutta kyllä se on 1kk aikana ihan kiitettävästi kasvanut kuvien perusteella.

Loppukevennykseksi toinenkin kovaa vauhtia kasvava. Sain ylppärilahjaksi kaverilta ruukun jonka kyljessä on tarra: Edo Beans. Purkissa oli multaa - ja keltainen pää. Edward. Ei tälle paketille voinut kuin nauraa, loistava lahja! Multa - se kätki jotain sisälleen, reilun viikon päästä huomasin jotain vihreää pilkistävän ruukusta. Ruukku siirtyi omasta huoneesta keittiöön, jolloin sitä on helpompi vahtia.

Lahjaan liittyvä vitsi on niin kertakaikkisen loistava. Nyt mulla on oma papu-Edward, Fullmetal Alchemista tietenkin. Lyhykäinen Ed kuulee pituudestaan - tai sen puutteesta lähes koko ajan, eikä ota asiaa kovin kevyesti. Edin vihreä ruukussa asuva kaima on ylittänyt alkuperäisen kasvutahdissa mennen tullen. Pari päivää esiintulonsa jälkeen on tyyppi hujahtanut ~15-20cm tietämille.papu-Ed, pää-Ed ja tarra-Ed 18.12. n. 2-3 pvää "syntymän jälkeen"20.12. kasvaa kasvaa yhä vaan.

1 kommentti:

Sanna ja Kaapo kirjoitti...

Hauskaa Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2010 Nero-iskälle, Neva-tytölle ja muulle perheelle (onnittelut myös yo-tutkinnon johdosta)!:)

T:Sanna ja Kaapo-poika/iskä

P.S. Neva on kyllä kaunis tyttönen ja kovasti kasvanut...