maanantai 28. syyskuuta 2009

tuplasti perroa

Hei, minä olen pieni noitatyttö Neva, Laronja's Blair Witch. Synnyin 31.7.2009 seitsemän pennun pentueeseen. Minulla on kolme siskoa ja kolme veljeä. Isäni on Laronja's Irish Coffee "Kaapo" ja äitini on Jolandan Aquamarina "Lissu". Synnyin Kokkolassa ja kasvattajani on Mari Aaltonen.
27.9.2009 Mari tuuppasi minut ja siskoni tyyppien, joiden nimet taisi olla Anni ja Annana, mukaan johonkin junaan. Pentuliino taisi olla sen junan nimi, se kulki hurjaa vauhtia, mutta minä ja sisko oltiin reippaita ja söpisteltiin minkä kerettiin.
Sisko ja minä junassa.
Helsingissä hypättiin autoon ja ajettiin jonnekin pihalle, siellä oli ihmisiä jotka tykkäsivät kovasti siskostani. Heidän mukaansa sisko sitten lähtikin. Empä ehtinyt olla kauaa "yksin", kun iso karvamörräinen tuli nuuskimaan minua. Minusta se oli kauhean kiva, mutta se ei oikein tykännyt minusta! Ne sanoivat että se on minun ukkini, eli isänisäni.
Nero ja Neva, pieni yötutustuminen. Neron mielipide: palautetaan lähettäjälle!

Meidän pieni musta perhe. Nero-ukki, Anna ja pieni Neva

5 kommenttia:

Claudia kirjoitti...

Uiuiuiui! SE on nyt teillä! Pakko tulla kurkkimaan joskus! Nyt teillä on sit pissaset lattiat.

ex-Vanukas kirjoitti...

En usko että tarttee palauttaa Kokkolaan asti, luulen jotenkin että tuolle löytyisi ottajia lähempääkin... Nero-ukki-parka, sen rauhalliset eläkepäivät (ööh, juu todella?) päivät taitavat olla ohi. :D

Tämä viikko on hässäkkää, mutta sen jälkeen tulisin mielelläni jossain välissä katsomaan pikkumustaa. :)

Sara kirjoitti...

Oi mikä pikku pörrö perro! Onnittelut:)

May kirjoitti...

ONNEA! Ihanan söpö pikkuinen! Mustat pennut ovat ihania! *muistelee pikku-Cabaa* Terkuin, Maria ja Caba&Moko

Johanna kirjoitti...

Oi että on ihana! Onnea! Tulee ihan pentukuume. Toivottavasti meilläkin sipsuttelee joskus toinen pörriäinen Inkan kaverina.