sunnuntai 7. joulukuuta 2008

Kiepsahdus Tampereelle itsenäisyyspäivänä

Tampereen ryhmänäyttelyyn lähdettiin klo 6.30. Nero taakse, takaluukku kiinni ja ihmiset ja tavarat kyytiin. Luokka alkoi kymmeneltä, paikalle tulimme n. varttia vaille yhdeksän. Oli hiukan kylmää, mutta maneesin penkillä oli ihan mukava istua. Annina lähti mukaan esittämään Neron, sillä tämä jalkavammainen ei vieläkään juokse.

Tällaista sanoi ruotsalainen Bo Skalin Nerosta.
En hund som behöver ha lite mer substans i kroppen. Bra huvud och uttryck. Lite kort i sina linjer. Korrekt vinklad fram och bak. Rör sig bra. Härlig temperament. Mycket bra pälskvalitet.

Kotiinviemisinä punainen ja sininen nauha: EH ja AVK2. Luokan voitti Pablo, Aquacrest Barco Maritimo, joka oli myös PU4. Taakse jäi Zorrazo Xai-Xai laatumaininnalla H.


Katsoimme perrot loppuun ja samaan syssyyn irlanninvesispanielit jutellessa Saanan ja Pablon emännän Annen kanssa. Irlanninvesispanieleista ei saatu ollenkaan ROPia, molemmat valionartut saivat tyytyä punaiseen nauhaan.
Tampereelta suunnattin naapuriin, Valkeakoskelle sukuloimaan ja hakemaan äiti (lähti edellisenä päivänä bussilla).

Kotiin tultiin siinä kolmen maissa. Oli jokseenkin hämmentynyt olo ajan suhteen. Päiväunille (koko porukka, Neroa myöten), herätäkseen liian myöhään: Linnan juhlat olivat ehtineet alkaa.. Porukalla katsomaan ja illalla vielä Neron kanssa lenkille..

Ei kommentteja: