tiistai 21. lokakuuta 2008

Pysyykö jalkatapaturmainen paikallaan?

Pysyykö jalkatapaturmainen paikallaan? - No ei pysy. Se sauvoo vauhdilla sinne sun tänne ja Walker-saapaskin on joutunut ääriolosuhteisiin: sade, muta ja irtoruoho. Ja eteenpäin porskutetaan.
Aktiivinen kausi - to-su. Torstaina pentutoko, lauantaina vesikoirat ryn syyskokous ja agilityä tiimin Muusa ja Nero kanssa. Sunnuntaina Spanieliliiton erikoisnäyttely.

Pentutoko on nyt tältä erää loppu. Oli mukavaa vetää reipasta ja oppivaista porukkaa.

Viimeinen kerta olikin kaikista kerroista se, jolloin sää suosi vähiten. Koko kurssi oli enemmän tai vähemmän märkä, mutta viimeinen kerta oli täyttä sadetta koko ajan, mikä näkyikin koirakkokatona. Sadekin vaikeutti kurssitodistusten jakamista.. jotka kyhäsi kasaan allekirjoittanut..
Toivon kaikkien kurssilaisten jatkavan tokoilua, tulkaa nykimään hihasta jos on jotain mikä askarruttaa mieltä.

Lauantaina päästiin taas agiliitoilemaan Neron kanssa. Anna heilui kameran kanssa, kun Loviisa ja Nero, sekä Lotta ja Muusa treenailivat aita - mutkaputkiyhdistelmiä.
Pomppaa tooodella kaukaa...

sukkula-Nero.

Sunnuntaina suuntana oli Hyvinkää ja Spanieliliiton erikoisnäyttely. Tuomarina oli Vicente Piñero-Lopez rodun kotimaasta espanjasta. Tuomari tykkäsi erityisesti Neron hyvästä väristä, eikä löytänyt pojasta oikein mitään moitittavaa arvostelun perusteella, mitä nyt loppuun tokaisi hännän olevan parempi, mitä ensivaikutelma antoi ymmärtää.. Tuloksena AVO-ERI!

Kauko oli AVK1 ja jatkoi PU kehään, jossa kahden valion perässä PU3, eli kolmas SERTi tuli, joten Kaukosta tuli upeasti FIN MVA! Upeaa Kauko :)

Kauko keskellä, PU-kehä.

1 kommentti:

Johanna kirjoitti...

Onnea Nerolle hienosta näyttelymenestyksestä!!!
Mekin käytiin tänään Kajaanin ryhmänäyttelyssä, mutta ei tällä kertaa oikein oltu tuomarin mieleen, tuloksena kuitenkin Hyvä. Laittelen tässä Inkan sivulle arvosteluista tarkemmin.